Nieuws

Wie wil zich laten fotograferen?

Het gaat om foto’s van vrouwen die actief zijn in technische beroepen. Dit wil Renee van Laar graag zichtbaar maken.
Het doel van de foto’s is om mogelijkheden in technische beroepen onder de aandacht te brengen van vrouwelijke studenten.

Lees meer

Nieuw bloed

Het bestuur is op zoek naar nieuwe bestuursleden! Lijkt het je leuk om te leren besturen en vergaderen en wil je samen met andere vrouwen werken aan de toekomst van het VWI? Meld je dan bij één van de bestuursleden!

Lees meer

Nieuws van NVR in maart 2018

Nieuws van NVR, de Nederlandse Vrouwenraad, in maart 2018. Over: Vrouwelijke bestuurders gezocht waterschappen, 5000 Vrouwen op weg naar VN New York, Kom naar Grote Emancipatiedebat: 6 maart, Aanbieding Manifest Vrouwen Vluchtelingen Veiligheid en Compensatie vrouwelijke zzp'ers kan vanaf 15 mei 2018 worden aangevraagd.

Lees meer

Gezocht: penningmeester

Wil je getraind worden om de financiën van een kleine organisatie te runnen? Een mooie kans om je vaardigheden uit te bouwen. Je bent welkom bij ons als penningmeester, je krijgt hiervoor een degelijke inwerktraining en je wordt lid van ons bestuur. We vinden het leuk je te verwelkomen!

Lees meer

Laat jouw mening horen en help FNV Vrouw de arbeidsmarkt vrouwproof te maken!

FNV Vrouw heeft het voornemen om in 2018 een keurmerk te ontwikkelen om de arbeidsmarkt vrouwproof te maken – want dat is hard nodig. Hiervoor organiseert FNV dialoogtafels door het hele land. Per dialoogtafel is er een ander thema, zoals bijvoorbeeld Vrouwelijke starters op de arbeidsmarkt, Werkende moeders en Vrouwelijk ondernemerschap.

Lees meer