Nieuws

25 januari: VWI Nieuwjaarsborrel en etentje in Amersfoort

Op  zat. 25 jan. organiseert het VWI een Nieuwjaarsborrel- en etentje! Dit keer in Amersfoort, vanaf 17.00 uur. De bijeenkomst is bedoeld voor ALLE VWI-leden, de kosten van borrel en eten betaalt het VWI. Introducees zijn welkom, van hen vragen we een vergoeding.

Meld je nu aan! 
Via mail: vwi@vwi-netwerk.nl.
Zonder aanmelden kun je niet mee-eten...

Lees meer

Huidige generatie WUR-studenten ervaren ook man/vrouw verschillen

 WUR/Marte Hofsteenge "Hoezo is het voor de huidige generatie vrouwen beter? Ik voel me regelmatig niet serieus genomen of geen deel uitmaken van de discussie."
Terwijl VWI-sters nadenken of er in het nieuwe netwerk nog wel een vrouwengroep nodig is tegenwoordig, trekken jonge meiden aan de bel.

Lees meer

Bedrijfsbezoek ECOR: bevlogen mensen en mooie producten

Zelden mensen meegemaakt die zo enthousiast zijn over hun werk. Passie, gedrevenheid en heel veel plezier samen! Riet van de Steeg en Rebecca Luten onderzoeken welke vezelhoudende organische restmaterialen geschikt zijn om ECOR® platen van te maken. Dat betekent dat ze papierpulp en oude kledingvezels behandelen, testen en onderzoeken in een minifabriek. Het uiteindelijke product, ECOR, zijn platen van diverse sterkte om verder te verwerken.

Lees meer

Marina van Damme Fonds Wageningen heeft drie beurzen toegekend

De kwaliteit van de ingezonden nominaties voor het Marina van Damme Fonds was dit jaar zo hoog, dat is besloten niet één, maar drie beurzen toe te kennen. Chantal Vogels en Judith Houtman ontvangen ieder een volledige beurs ter waarde van 9.000 euro. Nienke van Staaveren ontvangt een aanmoedigingsbeurs van 2.500 euro.

Lees meer

Impressie VWI-meeting het Nieuwe Netwerk(en)

Zaterdag 9 november jl. is een groep enthousiaste VWI-sters bijeengekomen bij Kargadoor in Utrecht. We hadden een interessante middag! Er is gesproken over VWI, KLV, het initiatief voor een Nieuw Netwerk, verschillende generaties en wat zijn de wensen voor een (nieuw) netwerk?  
Tot slot hadden we een LinkedIn workshop boordevol tips.

Lees meer

Initiatief nieuw netwerk Duurzaamheid & Life Sciences

Heb jij belangstelling voor het nieuwe Netwerk voor Duurzaamheid en Life Sciences,  voor 'Wageningse professionals'.
Onlangs is hierover een flyer gemaakt, deze zijn uitgedeeld tijdens de Alumnidag van de WUR op 5 oktober jl. Ze lagen naast de WUR-boekjes voor alumni.
Nieuwsgierig? Wil je ook meedenken?
Klik dan verder!  

Lees meer

Waar gaat het VWI heen?

Onlangs hebben we een mail gestuurd aan onze leden om hen te informeren en raadplegen over de versnelde ontwikkelingen en echt interessante initiatieven bij VWI en KLV.
Hoe en in wat voor vorm gaat/wil VWI in 2020 verder?

Lees meer

VWI Meeting Het Nieuwe Netwerk(en) op 9 nov.

Het is weer zover. De traditionele, landelijke bijeenkomst van VWI. Ditmaal in het teken van het Nieuwe Wageningse Netwerk dat zich lijkt te ontpoppen vanuit VWI en KLV. We gaan aan de slag met video en LinkedIn en hoe je kennis en ervaring kunt delen. Zien we je in Utrecht? Leuk!

Neem je laptop of tablet en mobiel mee! 

Lees meer