Nieuws

Benieuwd hoe het VWI in het Nieuwe Netwerk kan ontwikkelen?

Het Nieuwe Netwerk is volop in ontwikkeling, de stichting is opgericht! Vier VWI-sters zijn erbij betrokken, zo werken we aan een organische en passende overgang. Belangrijk voor ons als VWI-sters is een duurzaam voortbestaan van onze club. Over hoe we onze identiteit en kernwaarden behouden en ontwikkelen, organiseren we eind augustus een gesprek.

Lees meer

Biomimicry tijdens ALV

Was je erbij tijdens de ALV op 18 april jl. ?
 Vond je de presentatie van Bowine Wijffels over biomimicry en netwerken ook zo interessant? Of heb je dit gemist? Alle VWI-leden kunnen deze nakijken op de besloten ALV-pagina. 

Lees meer

Speeddaten met studentes

We've got a date: June 18th at 7 pm  
Deze vrolijke dames (WUR studentes) willen graag kennismaken met VWI-sters.
inmiddels willen 12-14 studentes willen speeddaten (online), sommigen zijn op zoek naar een mentor. Wie wil hen vertellen over haar carrière in een bedrijf, een eigen bedrijf of het onderzoek? We hebben al zes geïnteresseerde VWI-sters, meer is leuk!

Lees meer

Huidige generatie WUR-studenten ervaren ook man/vrouw verschillen

 WUR/Marte Hofsteenge "Hoezo is het voor de huidige generatie vrouwen beter? Ik voel me regelmatig niet serieus genomen of geen deel uitmaken van de discussie."
Terwijl VWI-sters nadenken of er in het nieuwe netwerk nog wel een vrouwengroep nodig is tegenwoordig, trekken jonge meiden aan de bel.

Lees meer

Bedrijfsbezoek ECOR: bevlogen mensen en mooie producten

Zelden mensen meegemaakt die zo enthousiast zijn over hun werk. Passie, gedrevenheid en heel veel plezier samen! Riet van de Steeg en Rebecca Luten onderzoeken welke vezelhoudende organische restmaterialen geschikt zijn om ECOR® platen van te maken. Dat betekent dat ze papierpulp en oude kledingvezels behandelen, testen en onderzoeken in een minifabriek. Het uiteindelijke product, ECOR, zijn platen van diverse sterkte om verder te verwerken.

Lees meer

25 januari: VWI Nieuwjaarsborrel en etentje in Amersfoort

Op  zat. 25 jan. organiseert het VWI een Nieuwjaarsborrel- en etentje! Dit keer in Amersfoort, vanaf 17.00 uur. De bijeenkomst is bedoeld voor ALLE VWI-leden, de kosten van borrel en eten betaalt het VWI. Introducees zijn welkom, van hen vragen we een vergoeding.

Meld je nu aan! 
Via mail: vwi@vwi-netwerk.nl.
Zonder aanmelden kun je niet mee-eten...

Lees meer