Nieuws

Gezocht: penningmeester

Wil je getraind worden om de financiën van een kleine organisatie te runnen? Een mooie kans om je vaardigheden uit te bouwen. Je bent welkom bij ons als penningmeester, je krijgt hiervoor een degelijke inwerktraining en je wordt lid van ons bestuur. We vinden het leuk je te verwelkomen!

Lees meer

Laat jouw mening horen en help FNV Vrouw de arbeidsmarkt vrouwproof te maken!

FNV Vrouw heeft het voornemen om in 2018 een keurmerk te ontwikkelen om de arbeidsmarkt vrouwproof te maken – want dat is hard nodig. Hiervoor organiseert FNV dialoogtafels door het hele land. Per dialoogtafel is er een ander thema, zoals bijvoorbeeld Vrouwelijke starters op de arbeidsmarkt, Werkende moeders en Vrouwelijk ondernemerschap.

Lees meer

Resultaten VWI enquete

Eind 2017 hebben we jullie allen een enquête toegestuurd. Dank aan allen die tijd hebben genomen deze in te vullen. Het geeft ons als bestuur handvatten voor de komende periode. Zie de link voor de belangrijkste resultaten. Verdere tips blijven welkom.

Lees meer

Nieuwjaarsbijeenkomst VWI 19 jan. 2018

Op vrijdagmiddag 19 januari jl. vond de nieuwjaarsbijeenkomst van het VWI plaats bij Thuis in Wageningen. Zo’n 16 vrouwen kwamen af op deze bijeenkomst die in het teken stond van achteromkijken en vooruitkijken.

Lees meer

KLV Conferentie Inspired by Uncertainty

Op 1 december vond de conferentie ‘Inspired by Uncertainty’ plaats met als thema onzekerheid, want in een wereld waar niets zeker is, is alles mogelijk! Bovendien vond er tijdens de conferentie een symposium plaats waarbij de focus lag op ‘Besluiten in het licht van klimaatverandering’.  

Lees meer

Nieuws van NVR in december 2017

Nederland moet vrouwenrechten beter waarborgen
De NVR heeft mede geholpen aan het ontstaan van de publieke (Nederlandse) versie van de aanbevelingen van het CEDAW-Comité en de voornaamste punten uit de schaduwrapportage. Website NVR.

Lees meer