Nieuws

Impressie VWI-meeting het Nieuwe Netwerk(en)

Zaterdag 9 november jl. is een groep enthousiaste VWI-sters bijeengekomen bij Kargadoor in Utrecht. We hadden een interessante middag! Er is gesproken over VWI, KLV, het initiatief voor een Nieuw Netwerk, verschillende generaties en wat zijn de wensen voor een (nieuw) netwerk?  
Tot slot hadden we een LinkedIn workshop boordevol tips.

Lees meer

Initiatief nieuw netwerk Duurzaamheid & Life Sciences

Heb jij belangstelling voor het nieuwe Netwerk voor Duurzaamheid en Life Sciences,  voor 'Wageningse professionals'.
Onlangs is hierover een flyer gemaakt, deze zijn uitgedeeld tijdens de Alumnidag van de WUR op 5 oktober jl. Ze lagen naast de WUR-boekjes voor alumni.
Nieuwsgierig? Wil je ook meedenken?
Klik dan verder!  

Lees meer

Waar gaat het VWI heen?

Onlangs hebben we een mail gestuurd aan onze leden om hen te informeren en raadplegen over de versnelde ontwikkelingen en echt interessante initiatieven bij VWI en KLV.

  • Hoe en in wat voor vorm gaat/wil VWI in 2020 verder?
  • Save the date: de jaarlijkse VWI-meeting op 9 november in Utrecht, 12- 17:30 uur.

Lees meer

VWI Meeting Het Nieuwe Netwerk(en) op 9 nov.

Het is weer zover. De traditionele, landelijke bijeenkomst van VWI. Ditmaal in het teken van het Nieuwe Wageningse Netwerk dat zich lijkt te ontpoppen vanuit VWI en KLV. We gaan aan de slag met video en LinkedIn en hoe je kennis en ervaring kunt delen. Zien we je in Utrecht? Leuk!

Neem je laptop of tablet en mobiel mee! 

Lees meer

Bedrijfsbezoek ECOR op 12 okt.

Een bedrijfsbezoek in de regio zuid-oost is gepland!! We zijn welkom bij ECOR in Venlo, een bedrijf dat binnen de DONUT economie wil werken. Ze maken designproducten uit afvalstromen. ECOR is een geavanceerd milieucomposietpaneel dat is ontstaan uit de conversie van overvloedige cellulosevezels, druk en warmte. Vezels zijn afkomstig van verschillende bronnen, zoals Old Corrugated Cardboard (OCC), Old News Print (ONP), landbouwvezel en zelfs runderprocesvezel.
VWI-ster Riet van de Steeg nodigt ons uit! Ga je mee naar Venlo op 12 oktober? 

Lees meer

Naar Afrika, een boek van een VWI-ster

Wil je weten hoe het vijftig jaar geleden was om op reis te gaan naar Afrika, lees dan het boek van VWI-lid Jos Lampert.  Haar verhaal van zeven jaar werken en wonen met haar man in Tanzania en Zambia, kun je nu al opzoeken op internet bij uitgeverij Palmslag. De titel is ‘Naar Afrika’ en de auteur is "Coosje van Holland". Het boek komt uit op  26 oktober 2019. 

Lees meer

VWI Bedrijfsbezoek aan Foreco

Zaterdag 22 juni hadden we een interessant bedrijfsbezoek bij familiebedrijf Foreco in Dalfsen met ons VWI-netwerk. Zij importeren wereldwijd hout en leveren dit samen met Foreco Noordeloos aan diverse bouwprojecten en de grond- weg- en watersector in NL en in het buitenland.

Lees meer