Nieuws

VWI Bedrijfsbezoek aan Foreco

Zaterdag 22 juni hadden we een interessant bedrijfsbezoek bij familiebedrijf Foreco in Dalfsen met ons VWI-netwerk. Zij importeren wereldwijd hout en leveren dit samen met Foreco Noordeloos aan diverse bouwprojecten en de grond- weg- en watersector in NL en in het buitenland.

Lees meer

22 juni: VWI Bedrijfsbezoek

Op zaterdagmiddag 22 juni kunnen VWI-sters het houtbedrijf Foreco bezoeken!
Rond 15.30 uur is het bezoek gepland. Vooraf en na afloop kun je wandelen en als afsluiting kan er worden gegeten. Geef je op voor zondag 16 juni!  

Lees meer

90 Years Advocacy of Rural Women Worldwide

De 29e wereldconferentie van the Associated Country Women of the World (ACWW) is gehouden van 4 – 9 april 2019 in Melbourne, Australië. De ACWW vierde het 90-jarig bestaan met een boek waarin alle resoluties en aanbevelingen sinds haar oprichting opgenomen zijn.
Het ACWW houdt namens 412 vrouwenorganisaties wereldwijd haar adviesfunctie bij de Sociaal Economische Raad van de VN, FAO en UNESCO levend.

Lees meer

27 juni: NVR FEM Talks: de winst van werk en de waarde van zorg

In verband met de staking in het openbaar vervoer is deze verzet naar DONDERDAG 27 JUNI, van 10.00 uur - 13.15, met aansluitend een hapje en een drankje. Deze was eerder vanavond gepland!
We gaan in dialoog met elkaar over de (financiële) consequenties van het kiezen voor zorgtaken. Dit gebeurt vanuit verschillende perspectieven: financieel, persoonlijk en internationaal over de (financiële) consequenties van het kiezen voor zorgtaken. 

Lees meer

Flitsend samenwerken

Meer met WhatsApp doen
Tijdens de ALV kwam naar voren dat het nadeel van Part-up is, dat het weer iets nieuws is, extra naast al die andere sociale media. Het voordeel van Part-up is dat je beter online kunt samenwerken. WhatsApp is ook handig voor samenwerken, afstemmen, informatie uitwisselen. En WhatsApp wordt al door veel mensen gebruikt. Wie heeft interesse??

Lees meer

Workshop Ontspannen zien is feest

Op zat. 1 juni geeft Iris van 't Leven een workshop om verkeerde kijkgewoonten te doorbreken. Als je veel naar een beeldscherm kijkt, veel leest, borduurt of op een andere manier ingespannen naar je werkzaamheden kijkt moeten je ogen hard werken. Ontspanning van de ogen maakt dat je letterlijk heel anders naar de wereld kunt kijken. En het werkt door naar je hele lichaam. Een feest!

Lees meer