Nieuws

VWI lunch op 3 november!

Op zaterdag 3 november organiseert het VWI een Lunch in Utrecht!! Dit is ipv. ons gebruikelijke symposium. Zet de datum in je agenda en reserveer vast je plekje! Je bent dan welkom in restaurant Instock in Utrecht, van 12:00 tot 15:00 uur.   

Lees meer

VWI workshops tijdens World Wide Wageningen Alumni Day

Op de World Wide Wageningen Alumni Day vierde de Wageningen Universiteit haar 100 jarig jubileum met haar alumni. Het VWI verzorgde op deze dag (23 juni jl.) 2 workshops die samen met het Netwerk Land en Water van de KLV werden georganiseerd. Het VWI kijkt terug op een zeer geslaagde middag!

Lees meer

Organiseer het VWI symposium

Dit jaar vindt het VWI symposium plaats op zaterdag 3 november. Om dit symposium te organiseren zijn wij op zoek naar leden voor de symposiumcommissie! Dus wil je leren organiseren, samen werken naar een doel, draaiboeken opstellen, begrotingen maken, workshopleiders selecteren etc. geef je dan z.s.m. op!

Lees meer

You're Wanted

Het bestuur van het VWI is op zoek naar nieuwe bestuursleden! Lijkt het je leuk om te besturen, vergaderen, besluiten te nemen, samen te werken en te werken aan de toekomst van het VWI? Kom het bestuur dan versterken! Ervaring met besturen is geen vereiste. Er is budget voor het bestuur beschikbaar om zich te ontwikkelen. Lees de ervaringen van Tamar Reijnen.....

Lees meer

23 juni: VWI-bijeenkomst: Gendergelijkheid en Empowerment

Kom mee op wereldreis door Bangladesh, Myanmar, Nederland en de Verenigde Naties
Het VWI organiseert op 23 juni, tijdens de World Wide Wageningen Alumni Day, een wervelende bijeenkomst over vrouwen wereldwijd op het platteland en over water management en food security in deltas. Tijdens twee sessies zullen vrouwen van het Netwerk Land en Water en de VN vrouwenvertegenwoordiger van de Nederlandse Vrouwenraad jullie meenemen op deze wereldreis.

Lees meer

Oproep tot nominaties - beurs voor vrouwen met ambitie

Vrouwelijke afgestudeerden van Wageningen University & Research (WUR) kunnen zich vanaf juni 2018 nomineren voor de Marina van Damme Beurs. De beurs ondersteunt getalenteerde vrouwelijke WUR alumni bij een volgende stap in hun loopbaan en helpt hen vooruit in hun wetenschappelijke carrière.

Lees meer

Nieuws van NVR in mei 2018

De NVR bestaat 120 jaar!

Iedere vrouw is belangrijk
Onze vrouwenvertegenwoordiger Willemien Koning is terug van de Commission on the Status of Women in NY. In deze blog vertelt ze over haar ervaringen: http://www.nederlandsevrouwenraad.nl/html/index.php?paginaID=3627

Op 23 juni spreekt Willemijn in Wageningen op de Alumnidag ter ere van 100 jaar WUR over Gendergelijkheid en empowerment van vrouwen en meisjes op het platteland wereldwijd. Zie voor meer info: het agenda-item op deze website.

Lees meer