Iets voor jou, VWI-ster in (of rond) Wageningen? Tip van Catharien Terwisscha De ledenraad van Rabobank Vallei en Rijn zoekt nieuwe leden. Ben je een actieve vrouw en heb je interesse in 'de coöperatieve gedachte'?

De ledenraad van Rabobank Vallei en Rijn denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 30 leden. Zij praten namens de meer dan 11.500 leden tenminste vier keer per jaar met de directie over ontwikkelingen in regio Ede, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Veenendaal en Achterberg.

Catharien is zelf sinds 2017 lid en doet dit met veel plezier. Het kost ongeveer 1 dagdeel per week of per 2 weken. Grote financiële deskundigheid is niet vereist - belangstelling voor financiën is natuurlijk wel handig en plezier in meedenken - voor een periode van 2 jaar of langer - is eigenlijk het belangrijkst.
Geïnteresseerden kunnen contact met Catharien opnemen indien ze even van gedachten willen wisselen hierover, of hun interesse kenbaar maken via de website. https://www.rabobank.nl/lokale-bank/vallei-en-rijn/organisatie

Catharien Terwisscha,
VWI-lid