De workshops zijn bekend, dus schrijf je in voor het symposium op 4 november. We zien je graag! We geven je alvast een voorproefje van enkele, leuke en interessante workshopleiders die we hebben uitgenodigd.

Workshop Ontdek je talent voor netwerk
Yvette van Dok
Netwerken met een scheutje talent
Daar wordt je vrolijk van! Omdat je dan netwerkt op je eigen manier, anders dan hoe anderen het doen. Hier krijg je energie en zelfs goede zin van. Ontdek in deze workshop de exclusieve netwerker die in je schuilt.
www.co-motionconsult.nl

Workshop LinkedIn
Geraldine Sinnema van Een wereld van verschil
In deze praktische workshop leer je hoe je LinkedIn kan gebruiken om te netwerken. Netwerken is dé manier om een baan te vinden. En LinkedIn is dé manier om efficiënt te netwerken. Ontdek hoe dit voor jou kan werken. Hoe zet je je netwerk in, hoe maak je een goed LinkedIn-profiel, wat is de kern van wat jij te bieden hebt, hoe breng je je kansen op de arbeidsmarkt in kaart? Deze workshop biedt een stevige basis om te oriënteren, netwerken en solliciteren met behulp van LinkedIn.
Oorspronkelijk opgeleid als Arbeidssocioloog en Voorlichtingskundige aan Wageningen Universiteit, heb ik mijn draai helemaal gevonden in het persoonlijk begeleiden van mensen in loopbaan en werk. Mijn bedrijf Een wereld van  verschil, biedt loopbaanbegeleiding en training voor hoger opgeleiden.

Workshop Levende netwerken
Jolanda Buter
The Circle of Coherence is een prachtig model om van elkaar te leren over de dynamieken binnen niet-hierarchische samenwerkingen van mensen en organisaties die een gemeenschappelijk doel nastreven. Ze geeft een heldere spiegel van waar successen ontstaan. Netwerken die dit model actief hanteren brengen de magie van de verschillende talenten in een dynamisch beeld. Communicatie over dieperliggende dynamieken wordt mogelijk. Ik nodig deelnemers uit om dit model aan den lijve te ervaren om daarmee te kunnen beoordelen of zij dit zelf ook willen gaan gebruiken in de eigen netwerken.
Jolanda Buter werkt sinds 1986 in het domein van faciliteren van allerlei samenwerkings vormen tussen bedrijven en organisaties. Sinds 1992 ben ik vooral actief in internationale samenwerkings verbanden. Binnen dat kader heb ik meerdere malen gewerkt met The Circle of Coherence, zoals die door E. Wielenga is ontwikkeld.

Mooie mogelijkheden op arbeidsmarkt van de toekomst
Een inspirerend en interactief gesprek met Pauline Schakenbos
Het thema van het VWI symposium dit jaar is: zet je netwerk in beweging. We behoren tot een netwerk en zijn online verbonden, maar komen we daar daadwerkelijk verder mee?
Nu we via sociale media en apps zo gemakkelijk contact met elkaar kunnen hebben, is netwerken niet meer een keer per zoveel tijd naar een bijeenkomst, maar een continue mogelijkheid.
Dat geeft veel extra mogelijkheden om de mensen te vinden die jou verder kunnen helpen. Er zijn vele prachtige voorbeelden, van Linkedin groepen die elkaar offline ontmoeten (0318-samen), tot een eenzame uitvinder die nu een wereldwijd netwerk heeft die hem van inkomen voorziet.
Aan de andere kant geeft het ook stress. Doe je wel voldoende, doe je het wel goed? Hoe ga je daar mee om? Ga je er in mee of houd je afstand? Lukt het je nog om je eigen keuze daarin te maken? Mag je dat van jezelf? Ga je de boot missen? Hoe kom je daar achter?
Bij WIN werkeninnetwerken.nl ontdekken we met elkaar wat wel en niet werkt in de nieuwe economie. We willen samen werken vanuit de mens die we zijn, blijvend leren en ontwikkelen, maar zonder te moeten aanpassen op een manier die we niet willen. We wijzen elkaar op mogelijkheden, vullen elkaar aan. Daarbij maken we graag gebruik van de tools en technologische mogelijkheden die er zijn, maar we houden graag zelf de regie.
Vind jij het tijd voor een omschakeling van ‘hoe blijf ik bij’ naar ‘wat werkt voor mij’? Ben je benieuwd naar voorbeelden van anders (net)werken? Kom dan naar het gesprek over de arbeidsmarkt van nu en de toekomst met Pauline Schakenbos, actief bij WIN werkeninnetwerken.nl

Kom de workshops ontdekken en schrijf je in voor het symposium!