Tweetie van VWI Bestuur

Actieve maand geweest!

Afgelopen maand heeft het bestuur en de smoelenboek commissie een belactie gedaan onder haar leden. Omdat het onmogelijk is om iedereen te bellen daarom hierbij een oproep: meld je aan bij part-up, het online smoelenboek van het VWI!

Read More

Persoonlijk contact

Wat nou als je alleen zou handelen vanuit willen, niet moeten? Tegenwoordig moeten we alles, zijn we altijd maar druk, moet alles wat we doen een duidelijke functie of nut hebben, en wordt van ons verwacht dat we via talloze media bereikbaar moeten zijn. Hierdoor krijgen we enorm veel prikkels, en ervaart een groot deel van de populatie een soort prestatiedruk.

Read More

Levenloopsbestendige tuin

Elk jaar bezoek ik open tuinen en probeer daarna enthousiast mijn eigen tuin weer wat te verbeteren. Dat lukt me nooit helemaal. En dan besef je dat ieder toch zo zijn vak heeft. Met het tuinplan in de hand ben ik al begonnen planten over te zetten. Met kleine ingrepen is het nu al een stuk harmonieuzer. En dan moet de echte grote verbetering nog komen.
Waarom doen we dit eigenlijk allemaal?

Read More

Transitie

@vwi en nu dus het jaar van de grote transities: in de wereld, in energie-, voedsel en landbouw-, donut economie, wijzelf, en uiteraard het VWI!

Read More

Honeymoon

De honeymoon is –volgens de boekjes– bijna voorbij. Sinds november heb ik een nieuwe baan. De eerste fase wordt vaak beschreven als ‘honeymoon’, dan loop je nog op wolken, zijn er nog geen barstjes in het servies

Read More
My Image

Boven van links naar rechts:
Tamar Reijnen, Gaby Jansen, Riti Hermán Mostert, Jelleke de Nooy en Sasja Kamil.

Eerdere Tweeties, berichten van het bestuur