Op 3 oktober 2020 is tijdens een online evenement afscheid genomen van de alumnivereniging KLV. De afscheidsbijeenkomst nam KLV-leden mee terug in de tijd naar vele bijzondere momenten met memorabele terugblikken. Ben je niet in de gelegenheid geweest om het webinar te volgen? Bekijk dan de video, het gevarieerde programma neemt u mee op reis naar het rijke verleden van KLV, maar besteed ook aandacht aan de nieuwe manieren waarop WUR-alumni in de toekomst verbonden kunnen blijven met elkaar en met hun alma mater: www.youtube.com/watch?v=DkHzgvFzNjE&feature=youtu.be
De studiekringen en netwerken blijven voortbestaan. Sterker nog, het Nieuwe Netwerk is dit jaar officieel opgericht! www.nieuwenetwerk.nl.

Boek
Tijdens het afscheidsbijeenkomst is het boek 'Wageningers: de betekenis van 134 jaar KLV' gepresenteerd. Han Swinkels, voormalig voorzitter van KLV, overhandigde het eerste exemplaar aan de achterkleindochter van Joannes Sibinga Mulder, oprichter van de Vereeniging van Oud-Leerlingen in 1886, de voorloper van KLV. Dit gebeurde in het bijzijn van de schrijvers Martijn de Groot en Joost van Kasteren.
Het boek blikt terug op de rijke historie van KLV en belicht leuke wetenswaardigheden, bevat interessante verhalen en is een blijvende herinnering aan KLV en haar voorgangers.
Het boek is als afscheidscadeau aan alle leden gestuurd en is ook in de boekhandel en online te verkrijgen.

Cadeau aan WUR
Als bijzonder afscheidscadeau schenkt KLV een historisch muziekstuk voor het carillon aan de WUR. Oorspronkelijk werd dit gecomponeerd voor het carillon in de Aula ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de voorganger van KLV. Ieder jaar voorafgaand aan de Alumni Open Dag zullen de bellen van het carillon op Wageningen Campus het stuk ‘De Acht Bomen’ spelen ter nagedachtenis aan KLV.
KLV Afscheid Foto: Guy AckermansFoto: Guy Ackermans