Lid worden

Waarom lid worden?

  1. Je krijgt support van een netwerk van vrouwen met een Wageningse achtergrond waarbij je:

  • Je ambitie kunt leren kennen en waarmaken
  • Inspiratie op kan doen om nieuwe stappen te zetten in je carrière of op persoonlijk vlak
  • Ervaringen kan delen en leren van rolmodellen
  • Kan discussiëren over inhoudelijke onderwerpen die speciaal ons als Wageningse vrouwen bezighouden
  • Kan praten en leren over (levens)loopbaanplanning, werk of werkkring en de balans met je sociale leven en persoonlijke ontwikkeling
  • Nieuwe contacten op kan doen als je net terug bent uit het buitenland

  1. Het VWI organiseert jaarlijks activiteiten zoals een symposium, nieuwjaarsbijeenkomst, ALV, workshops en activiteiten samen met andere netwerken.

  1. Het VWI heeft verschillende themagroepen waaraan je kan deelnemen zoals de wandelgroep, deelnetwerk Zwolle-Deventer en Intervisie.

  1. Je krijgt toegang tot onze LinkedIn-groep: www.linkedin.com/groups/1838751

VWI, NN en ClubCollect

De contributie-inning gebeurt m.i.v. 2022 via de Stichting Nieuwe Netwerk en ClubCollect. Mails en berichten over contributie-inning zullen afkomstig zijn van het Nieuwe Netwerk en ClubCollect.
ClubCollect is een systeem dat door veel verenigingen en stichtingen wordt gebruikt voor de contributie-inning.

Nu het KLV niet meer bestaat heeft het VWI een nieuwe overkoepelende organisatie gezocht en deze gevonden in het Nieuwe Netwerk. Het NN is de stichting waar het VWI nu onder valt. Op deze manier hoeft het VWI-netwerk zelf geen bestuur te hebben.
Dat betekent dat de contributie-inning nu via het NN loopt. Het Nieuwe Netwerk heeft ervoor gekozen om het systeem van ClubCollect daarvoor te gebruiken.

Heb je hierover een vraag? Mail dan naar het VWI-bureau.

Kosten

Wat kost deelname aan het VWI?

Voor 2023 € 50
Voor studenten in 2023 € 20

M.i.v. 2022 ben je dan ook automatisch, kosteloos deelnemer van het Nieuwe Netwerk (www.nieuwenetwerk.nl)!

Hoe kan ik me aanmelden?

Ga naar het inschrijfformulier van ClubCollect (ons ledenysteem). Dit is een formulier voor VWI en Nieuwe Netwerk, vink aan dat je VWI-lid wilt worden!

Gegevens wijzigen

Ben je lid en wil je je gegevens wijzigen?
Neem dan contact op met Marjan Vrins: mail het VWI-bureau of stuur haar een WhatsApp op 06 57280863. Of ga naar jouw betaalpagina in het ClubCollect systeem, deze was vermeld in de mail met ons betaalverzoek

Opzeggen van het VWI lidmaatschap kan schriftelijk (niet telefonisch) en kan ieder jaar tot 1 december. Na 1 december wordt je lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. Deze maand opzegtermijn is nodig om de opzeggingen tijdig te kunnen verwerken. Opzeggen kan via een mail aan het VWI-bureau of via jouw betaalpagina in het CLubCollect systeem.