WED: Wageningen Experience Day (WED) op 7 oktober 2023
Een bijzonder programma! Voor deze special edition zijn zowel alumni, medewerkers alsmede hun familie uitgenodigd. Er zijn tot nu toe bijna 2.400 aanmeldingen, dus het wordt een goedbezochte dag, waarbij er ook diverse activiteiten voor kinderen zijn. Internationale alumni kunnen online meekijken en inloggen op de ‘online campus’.

Enkele onderdelen uitgelicht
Hoe word ik nog succesvoller?
Een vrolijke interactieve quiz waarbij Rob Urgert (o.a. bekend van De Kwis, Het Instituut, factcheckers en Wie denk je wel dat je bent?) het publiek ludieke vragen voorlegt over de wetenschap achter succes!
Onder Het Maaiveld
De makers van De Nieuwe Wildernis en De Wilde Stad gaan ondergronds. De film Onder Het Maaiveld maakt het ongeziene gezien. De film inspireert en verwondert en geeft inzicht in de bodem.
Voor de hele familie
Tijdens deze speciale Wageningen Experience Day is jouw familie ook welkom. Laat je nieuwsgierigheid de vrije loop, neem een kijkje achter de schermen of ga mee met een Campustour.

105 jaar WUR

De Wageningen Experience Day (WED) is een jaarlijks terugkerend evenement voor WUR-alumni. Dit jaar is de WED onderdeel van ‘105 jaar WUR’ met als thema Shaping Sustainable Futures. Wageningen University & Research werkt al 105 jaar aan een duurzame toekomst door onderzoek en onderwijs op het gebied van klimaat, biodiversiteit, voeding, circulariteit en een gezonde levensstijl.

Meer info
www.wur.nl/nl/agenda/wageningen-experience-day.htm

Diverse bijeenkomsten van studiekringen, alumnivereniging en WUF

7 okt.: Wageningen Experience Day (WED)
7-8 ok.: Weekend van de Wetenschap
18 okt.: Careerday, voor studenten, maar ook voor (recent afgestudeerden) en phd’ers
19 okt.: Studiekring Landbouweconomie (SLE) en Nederlandse Zoötechnische vereniging (NZV) - bijeenkomst over extensivering van de landbouw in Nederland op de Campus
19 okt: SKOV meeting onder voorbehoud – op de Campus
26 okt: Nieuwe Netwerk: Ethiek en automatisering
1 nov.: Regiobijeenkomst Zuid: Landbouw 2.0: is ‘plant’ de toekomst?
3 nov.: Nederlandse Bodemkundige Vereniging: Themadag Bodemherstel
9 nov: UFW: Marina van Damme Symposium in Twente
18 november: reünie 25e jaars (startjaar 1998)
18 november: reünie 50e jaars (startjaar 1973)
Zie www.wur.nl of www.wur.nl/nl/alumni/alumni-evenementen.htm

WUR Connect stopt per 9 okt. 2023. Alternatieven: