Over VWI, Vrouwennetwerk Wageningse Ingenieurs

Bestuur

De VWI bestuursleden anno 2018 stellen zich hieronder aan je voor!

Jelleke de Nooy van Tol (Voorzitter)
Door landschapsarchitectuur en participatieve rurale ontwikkeling in de tropen, kwam ik via Communities of Practice bij agro-ecologie als oplossing voor onze huidige wereld-problemen. Ik vind het aan de orde om als VWI (vrouwen voor duurzame ontwikkeling) meer bewust te worden en te laten zien wat we - met elkaar - bewerkstelligen.

Sasja Kamil (Bestuurslid)
In mijn werk houd ik me bezig met weerbaarheid: weerbaar tegen rampen (als adviseur bij het Lilianefonds) en het ondersteunen van vluchtelingen om zich te kunnen redden in Nederland (als coach bij Vluchtelingenwerk).
Het thema weerbaarheid hoop ik ook bij het VWI toe te kunnen passen als bestuurslid. Hoe kan het VWI en hoe kunnen we als vrouwen elkaar de komende jaren versterken en beter voorbereid zijn op de toekomst. 

Tamar Reijnen (Bestuurslid Communicatie)
Ik werk als Beleidsmedewerker Plantgezondheid bij de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) en ben geïnteresseerd in de biologische bestrijding van ziekten en plagen en agro-ecologie in het algemeen.
Ik ben lid geworden van het VWI om mijn netwerk uit te breiden en vooral over Wageningse thema’s te kunnen discussiëren. Ik wil dan ook een netwerk neerzetten waar vrouwen terecht kunnen met vragen over persoonlijke ontwikkeling, balans werk-privé en Wageningse thema’s.

Riti Hermán Mostert (Secretaris)
Mijn werkgebied is het faciliteren van multi stakeholder partnerschappen. Ik werk als adviseur bij Wageningen Center for Development Innovation. Het ontwerpen van leertrajecten, trainen van facilitatie vaardigheden en het adviseren voor samenwerkingsverbanden vind ik boeiend. Samenwerken biedt veel kansen die mogelijk nog onbenut zijn, maar samenwerken is niet altijd makkelijk. Binnen het VWI wil ik dit graag faciliteren zodat we ons netwerk verder laten ontwikkelen. Ik hou mij onder meer bezig met Part Up, dat bied volgens mij ook kansen om meer samen te doen en elkaar makkelijker te kunnen vinden.

Gaby Jansen
Ik ben Gaby Jansen, algemeen bestuurslid. De afgelopen jaren tijdens mijn studie heb ik mij vooral bezig gehouden met het Young VWI. Sinds mijn afstuderen werk ik bij een Retailmanagement en Efficiency adviesbureau als Business Consultant. Mijn weken en dagen kunnen heel gevarieerd zijn, zo ben ik deze week iedere dag in een andere stad op klantbezoek bij een internationale horeca organisatie, zo ben ik volgende week een aantal dagen bij een supermarkt aan het meten en de week erna achter mijn bureau met Excelleritus van alles aan het berekenen voor een drogisterij. Hierdoor ben ik ook gaan beseffen wat ik wel en niet leuk vind of goed in ben, maar ook waar en wanneer ik hulp moet vragen en direct moet communiceren. De balans vergt nog wel aandacht. Mijn hoop is dan ook dat ik mijn eigen carrière&privé pad steeds meer zelf vorm zal kunnen geven. Deze hoop vestig ik ook op het VWI; ik hoop dat alle leden en betrokkenen het netwerk de vorm kunnen gaan geven die bij de huidige maatschappij en behoeftes passen. En dat alle leden elkaar inspireren, motiveren en verder helpen. Op een mooie toekomst!

Sinds april 2018 maakt Gaby geen deel meer uit van het VWI-bestuur.

My Image

Boven van links naar rechts:
Tamar Reijnen, Riti Hermán Mostert, Jelleke de Nooy, Sasja Kamil en Gaby Jansen.

My Image