Over VWI, Vrouwennetwerk Wageningse Ingenieurs

Bestuur

De VWI bestuursleden anno 2018 stellen zich hieronder aan je voor!

Jelleke de Nooy van Tol (Voorzitter)
Door landschapsarchitectuur en participatieve rurale ontwikkeling in de tropen, kwam ik via Communities of Practice bij agro-ecologie als oplossing voor onze huidige wereld-problemen. Ik vind het aan de orde om als VWI (vrouwen voor duurzame ontwikkeling) meer bewust te worden en te laten zien wat we - met elkaar - bewerkstelligen.

Sasja Kamil (Bestuurslid)
In mijn werk houd ik me bezig met weerbaarheid: weerbaar tegen rampen (als adviseur bij het Lilianefonds) en het ondersteunen van vluchtelingen om zich te kunnen redden in Nederland (als coach bij Vluchtelingenwerk).
Het thema weerbaarheid hoop ik ook bij het VWI toe te kunnen passen als bestuurslid. Hoe kan het VWI en hoe kunnen we als vrouwen elkaar de komende jaren versterken en beter voorbereid zijn op de toekomst. 

Tamar Reijnen (Bestuurslid Communicatie)
Ik werk als Beleidsmedewerker Plantgezondheid bij de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) en ben geïnteresseerd in de biologische bestrijding van ziekten en plagen en agro-ecologie in het algemeen.
Ik ben lid geworden van het VWI om mijn netwerk uit te breiden en vooral over Wageningse thema’s te kunnen discussiëren. Ik wil dan ook een netwerk neerzetten waar vrouwen terecht kunnen met vragen over persoonlijke ontwikkeling, balans werk-privé en Wageningse thema’s.

Riti Hermán Mostert (Secretaris)
Mijn werkgebied is het faciliteren van multi stakeholder partnerschappen. Ik werk als adviseur bij Wageningen Center for Development Innovation. Het ontwerpen van leertrajecten, trainen van facilitatie vaardigheden en het adviseren voor samenwerkingsverbanden vind ik boeiend. Samenwerken biedt veel kansen die mogelijk nog onbenut zijn, maar samenwerken is niet altijd makkelijk. Binnen het VWI wil ik dit graag faciliteren zodat we ons netwerk verder laten ontwikkelen. Ik hou mij onder meer bezig met Part Up, dat bied volgens mij ook kansen om meer samen te doen en elkaar makkelijker te kunnen vinden.

My Image

Boven van links naar rechts:
Tamar Reijnen, Riti Hermán Mostert, Jelleke de Nooy, Sasja Kamil en Gaby Jansen.

Sinds april 2018 maakt Gaby geen deel meer uit van het VWI-bestuur.

My Image