Op zaterdag 14 april vond de ALV van het VWI plaats. Dit keer in combinatie met een wandeling georganiseerd door de wandelgroep van het VWI.
We verzamelden op station Lunetten, nabij Utrecht. Het was een zonnige dag en heerlijk weer om te gaan wandelen! Met 11 vrouw sterk begonnen we aan de wandeling van 7,5 km, die Josée Diepstraten van de wandelgroep had uitgezocht. We liepen door het bos van Amelis Weerd, over het  landgoed Rhijnauwen en langs de Kromme Rijn. Onderweg kwamen we veel recreërende mensen tegen. Er was een wedstrijd sloeproeien en vele mensen kwamen in kano’s voorbij gevaren. Het was een prachtige wandeling en een mooie gelegenheid om in gesprek te raken met vrouwen die je nog niet kende. Na de wandeling gingen we lunchen bij “de Veldkeuken” naast het bezoekerscentrum van Amelis Weerd. Er was een apart zaaltje voor ons gereserveerd. Er voegden zich nog 3 vrouwen bij ons. Het was een heerlijke vegetarische lunch met pastinaak-appel-soep, quiche, belegde broodjes met o.a. kaas en humus en rozijnenbroodjes met roomboter. Tevens waren er verse sappen van o.a. vlierbessen en appel-aardbei te krijgen en natuurlijk koffie en (kruiden)thee. Echt een aanrader!
ALV
Na de lunch gingen we van start met de ALV. We namen afscheid van Gaby Jansen als bestuurslid. Zij heeft zich vele jaren ingezet voor Young VWI. Tevens werden Jelleke de Nooy-van Tol en Sasja Kamil geïnstalleerd als nieuwe bestuursleden. Er werd o.a. gediscussieerd over de toekomst van het VWI. Het bestuur is van plan een coachingsprogramma op te zetten voor jonge VWI leden en we willen als VWI meer excursies naar bedrijven organiseren.Na de ALV liepen we met een korte wandeling van 2,5 km weer terug naar station Lunetten en ging iedereen zijn eigen weg.  

Verslag Tamar Reijnen, VWI-bestuurslid

Nu gepubliceerd: Jaarverslag VWI 2017