Foutieve link

Per abuis is in de Flits van Febr. 2022 een link naar dit item met WUR nieuws opgenomen ipv. de link naar de pagina met het nieuws van februari 2022: 
www.vwi-netwerk.nl/nieuws/item/wur-nieuws-febr-2022


 • Wil je een gratis exemplaar van Wageningers, de betekenis van 134 jaar Koninklijke Landbouwkundige Vereniging van Martijn de Groot en Joost van Kasteren? Stuur dan een mail aan alumni@wur.nl (op=op). 
 • Oproep | Bachelor Open Dag - Komt jouw kind ook aan WUR studeren?
  Aan al onze alumni: heb jij een zoon of dochter die in 4, 5 of 6 VWO zit en die overweegt te studeren aan de universiteit? Laat ze dan weten dat WUR op donderdag 25 november nog een Online Bachelor Open Dagen organiseert.
  Weten ze nog niet precies wat ze willen? Dan kunnen ze de studiekeuzetest doen.
  Natuurlijk wil je graag dat ze bij jouw ‘oude’ universiteit komen studeren, de universiteit die voor de 16e keer op rij uitgeroepen is tot beste universiteit in Nederland (Keuzegids Universiteiten 2021).
  Misschien zegt de volgende generatie later dan ook ‘Eens een Wageninger, altijd een Wageninger’. PS: het spreekt voor zich dat buurjongens, -meisjes, neven en nichten etc. ook van harte welkom zijn.
  Bekijk samen vast de 19 bachelor-opleidingen en het programma.
 • Oproep | Are you interested in a postdoc position at WUR?
  Wageningen University offers talented researchers who currently work outside the Netherlands the opportunity to start a career at WUR with the Postdoc Talent Programme. Application deadline: Feb 1, 2022.
  Interested? Find more information on the WUR postdoc webpage.