Louise Fresco Noodfonds 
In samenwerking met de universiteit is het UFW corona noodfonds per 9 februari 2022 omgevormd tot een permanent noodfonds voor studenten. Met een financiële bijdrage wil dit fonds ervoor zorgen dat studenten die buiten hun schuld in de financiële problemen zijn geraakt kunnen doorstuderen. Het noodfonds is alleen voor huidige studenten van WUR.

Aanvragers en aanvragen
In principe komen alle huidige bachelor- en masterstudenten in aanmerking voor steun uit het noodfonds.
Alle informatie over het noodfonds is te vinden op de Engelstalige pagina.
Klik hier om direct naar de Engelstalige pagina te gaan.

Feike Sijbesma Sustainable Innovation Award
De Feike Sijbesma Sustainable Innovation Award is een stimuleringsprijs voor innovatieve ondernemers (<7 jaar) met een focus op schaalbare duurzame klimaatbestendige voedselsystemen met een positieve impact op maatschappij en milieu. Kandidaten voor de Feike Sijbesma Sustainable Innovation Award beschikken over bewezen wetenschappelijk onderbouwde oplossingen die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het realiseren van de Sustainable Development Goals en een antwoord bieden op de wereldwijde klimaat- en voedselzekerheidsvraagstukken waarmee we worden geconfronteerd.
De winnaar heeft een serieus potentieel om binnen dit thema in de nabije toekomst te innoveren door een oplossing te introduceren die de uitdagingen rond klimaatverandering en voedselsystemen aanpakt. De winnaar ontvangt een prijs van €25.000 om te investeren in de start-up.

Meer weten over deze award? Klik hier.