Jij en de NVR
Communicate is echt jouw ding. Sociale media maar ook de website bijhouden en persberichten maken zijn dingen die je goed kan. Je hebt affiniteit met de emancipatie van vrouwen en wil je hier graag voor inzetten. Je kan zowel goed zelfstandig werken als in teamverband. Je durft verantwoordelijkheid te nemen. Je werkt 18 uur in de week waarvan minimaal één dag op kantoor. De uren kunnen worden uitgebreid met projecturen.

Wat breng je mee?
HBO werk- en denk niveau (bij voorkeur Marketing en/of Communicatie), 2-3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functieKennis van social media, online kanalen en inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied; Je bent actief op social media en hebt aantoonbare ervaring met het opbouwen en bespelen van communities; je begrijpt hoe communities werken, hoe je gebruikers kunt enthousiasmeren en activeren ;Een hands-on mentaliteit, omgevingsbewustzijn, trendgevoeligheid en resultaatgerichtheidGoede sociale en communicatieve vaardigheden;Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat wij jou te bieden hebben
Een zeer gevarieerde functie in een inspirerende omgeving met gedreven professionals;Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;Ruimte om je eigen baan vorm te geven;Salaris conform CAO Sociaal werk Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, afhankelijk van opleiding en ervaring.
Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 12 maanden met de mogelijkheid tot verlenging. Het is niet mogelijk om de functie op freelance basis in te vullen.

Periode
Indiensttreding per 1 augustus 2018

Enthousiast?
Stuur vóór 24 juni 2018 een e-mail met CV en motivatie naar secretaris@de-nvr.nl. Maak duidelijk waarom jij de aangewezen persoon bent voor deze functie. Vragen over de functie worden graag beantwoord door de secretaris van de NVR. Neem daarvoor contact op met het secretariaat van de NVR: 070-3469304

Voor meer informa.e zie de vacature op de website: https://www.nederlandsevrouwenraad.nl/html/index.php?paginaID=3707