De nominatieperiode voor de Marina van Damme beurs 2019 is gestart.

Deze beurs is bedoeld voor vrouwelijke alumni (en PhD’s) die een technisch-georiënteerde opleiding hebben gevolgd aan Wageningen University & Research (WUR). Deze wordt vanuit het Marina van Damme fonds uitgereikt door Universiteitsfonds Wageningen (UFW).

De doelstelling van het Marina van Damme Fonds is om getalenteerde vrouwelijke WUR alumni te ondersteunen bij een volgende stap of wending in hun loopbaan. De beurs bestaat uit een bedrag van 9.000 euro en is bedoeld voor verdieping of verbreding van kennis of een internationale oriëntatie in de vorm van een studie, stage of project.

Nominatieperiode 2019 is geopend!
Ben jij een getalenteerde WUR-Alumna en toe aan verdieping en verbreding van je carrière? Kijk dan snel naar de richtlijnen en criteria en meld je nu aan via de oranje knop hieronder.

Wie komt in aanmerking voor de beurs?
Getalenteerde vrouwelijke alumni die aan Wageningen University & Research afgestudeerd en/of gepromoveerd zijn.
De vrouwen besteden de beurs over het algemeen aan een aanvullende universitaire scholing naast hun werk in b.v. marketing, financiën of management. Of ze kiezen voor een praktische aanvullende studie op hbo-niveau of een gastmedewerkerschap bij een gerenommeerde buitenlandse universiteit.

Alle informatie, richtlijnen en criteria zijn te vinden op de WUR-website: http://bit.ly/marinavdamme