Op zaterdag 6 april a.s. is de Algemene Ledenvergadering (ALV) van het VWI in Zwolle. Dit combineren we met een wandeling georganiseerd door de wandelgroep van het VWI. We gaan in de ochtend wandelen naar een mooie locatie. Bij aankomst staat er een lunch voor je klaar met aansluitend de ALV, dus SCHRIJF JE NU IN!

Tijdens de ALV doet het VWI-bestuur verslag van het afgelopen verenigingsjaar en nemen we afscheid van de bestuursleden Sasja Kamil, Tamar Reijnen en Riti Hermán Mostert. Jelleke de Nooy blijft nog één jaar in het bestuur om ook in de nieuwe vorm van onze organisatie, de continuïteit te waarborgen. Verder willen we jullie graag spreken over de toekomstplannen van het VWI. De financiële stukken voor de ALV en het concept jaarverslag worden binnenkort beschikbaar gemaakt.  

Programma
10:15 Verzamelen op Station Zwolle en wandelen: ‘de Groene Wissel wandeling’: 12 km. wandelen.  https://www.wandelzoekpagina.nl/wandeling/groene-wissel-zwolle/11664/
13:00 Lunch bij Parkpaviljoen Zwolle. Park de Wezenlanden 1, 8012 BX Zwolle
14:00 ALV
15:30 Wandelen naar Station Zwolle, 0,5 km.

Schrijf je voor deze bijeenkomst, ivm de lunch uiterlijk 5 april a.s.

Zet een bericht in de Part-up ALV of schrijf je in via ons aanmeldformulier.

We zien je graag op zaterdag 6 april!

Met vriendelijke groet,

Het VWI-bestuur,
Jelleke de Nooy (voorzitter), Riti Hermán Mostert (secretaris), Sasja Kamil (algemeen lid) en Tamar Reijnen (algemeen lid)  

De ALV-vergaderstukken staan nu op de website. De leden hebben per mail de inlogcode voor de beveiligde pagina met de bestanden ontvangen. Wel lid en geen mail ontvangen? Stuur een mail aan VWI@vwi-netwerk.nl.

wandelaars vwi alv 2018Enkele wandelaars voor ALV in 2018!