Op donderdagavond 14 januari houden we de VWI Nieuwjaarsmeeting.
Online in informele sfeer! 
Een nieuw jaar een (her)nieuw(d)e kennismaking

Na een bijzonder jaar gaan we vol goede moed van start met het nieuwe jaar. Vanwege onze deelname in het Nieuwe Netwerk willen we graag een hernieuwde kennismakingsronde houden.

Donderdag 14 januari 19.30 - 21.00 uur

Hernieuwde kennismaking
Velen van ons kennen elkaar, maar misschien weet je nog niet wat de ander doet aan duurzaamheid. Op deze online avondbijeenkomst van VWI ligt dan ook de nadruk op het aan elkaar vertellen wat we bijdragen aan een duurzame toekomst, hoe we dat doen en wat we mogelijk nog van plan zijn te gaan doen. In jouw werk, je maatschappelijk initiatief, of in je eigen huishouden.
Onze voorzitter, Jelleke de Nooy van Tol, zal ook vertellen hoe je jouw kwaliteiten te gelde kunt maken in het Nieuwe Netwerk.

Je krijgt ieder ½ tot 1 minuut om jouw bijdrage aan duurzaamheid aan de anderen te vertellen (de tijd hangt een beetje af van het aantal deelneemsters). Je kunt deze pitch voorbereiden, maar het is uiteraard ook prima als je het ter plekke op laat borrelen. Na deze ‘hernieuwde kennismaking’ gaan we in een paar kleinere groepen uit elkaar, om aan elkaars plannen en werk bij te bijdragen, om tot een nog mooier resultaat te komen.Tenslotte delen we plenair wat er in elke groep naar voren is gebracht.
We hopen van harte dat je meedoet, het lijkt ons fijn elkaar weer te zien en te spreken aan het begin van de Transiton Twenties. Een voordeel is dat je er niet voor hoeft te reizen!
Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst bij info@vwi-netwerk.nl. Dan krijg je op de dag van de bijeenkomst een reminder.

Deze meeting is georganiseerd en wordt gefaciliteerd door VWI-ster Riet Nigten!

Zoomlink: bitly.com/nn-zoom

of gebruik:
Meeting ID: 886 655 4433
Passcode: NieuweNetw

We vinden het fijn als je je aanmeldt (via mail aan Marjan), maar ook zonder aanmelding, ben je van harte welkom!