Op zaterdag 5 sept. organiseren we weer een VWI-meeting, om 15 uur.
Dan gaan we nader in op de kernwaardes en identiteit van het VWI, zoals is afgesproken tijdens de ALV van afgelopen april. Belangrijk voor ons als VWI-sters is dat VWI duurzaam kan voortbestaan binnen het Nieuwe Netwerk, als een ‘zwerm’ die dwars door verschillende disciplinaire verenigingen heen de 'vrouwenzaak' vertegenwoordigt. Dat heeft twee aspecten: zowel gelijke rechten en kansen, als de vrouwelijke manier van werken en beslissen.
Het kernteam heeft wel een aantal ideeën over onze identiteit en kernwaardes en hoe we deze kunnen behouden, maar we horen graag jullie inbreng! Immers, we vormen samen het VWI.

Binnenkort sturen we de leden meer info over de overgang van VWI naar het Nieuwe Netwerk! En meer details over deze bijeenkomst.

Meedoen?
Wil je meedoen, mail naar Marjan Vrins of app 06 57280863. We vinden het fijn om te weten met hoeveel personen we ong. zullen zijn. Maar ook niet aaangemeld, ben je van harte welkom. We zetten de link ook kort tevoren ook op deze website. En wel de pagina die alleen toegankelijk is voor leden:  www.vwi-netwerk.nl/over/alv-2020.