Op zaterdagmiddag 22 juni kunnen VWI-sters het houtbedrijf Foreco bezoeken! Natuurlijk is er volop gelegenheid om te netwerken.
Ons eerste bedrijfsbezoek sinds lange tijd, uit de enquete bleek dat VWI-sters dit interessant zouden vinden, dus komt nu allen!
Deelnetwerk Zwolle-Deventer heeft dit bezoek georganiseerd. Alle VWI-sters zijn welkom!

Programma
Verzamelen om 14.30 uur op station Dalfsen, er is ook voldoende parkeergelegenheid.
Dan wandelend door de bossen (ca. 4 km) naar het bedrijf.
Vanaf ong. 15.30 uur bezoek aan bedrijf (duur 1-1,5 uur).

Wandelen
We gaan vanaf het station wandelend door de bossen (ca. 4 km) van landgoed Rechteren naar Foreco. Via een andere route keren we rond terug naar het station.

Samen eten?
Voor diegenen die dat willen, kunnen we een hapje eten bij het Grand Café ‘Het Oude Station’.

Opgeven
Graag je deelname doorgeven voor zondag 16 juni, met daarbij je naam, of je mee gaat wandelen, of dat je rechtstreeks gaat naar het Houtbedrijf Foreco (Dalmsholterweg 5, 7722 KJ, Dalfsen) en of je mee gaat eten. Dit kan via een mail aan Gerja Rozendaal - Tuin of via WhatsApp aan Marjan Vrins, T 0657280863.

Over het bedrijf
"Foreco is innovatief in hout. Daarvoor leveren we dagelijks het bewijs. Zo zijn al onze activiteiten erop gericht om hout meerwaarde te geven. Niet alleen door het te bewerken, maar ook door duurzaamheid toe te voegen. Daarmee bieden we de bouw en de weg- en waterbouw nieuwe perspectieven. We bieden met duurzame houtproducten doordachte oplossingen voor veilig en duurzaam bouwen.
Hout is een fantastisch materiaal. Met oneindig veel mogelijkheden. Foreco beschouwt het als een uitdaging om die mogelijkheden optimaal te benutten. En tegelijkertijd in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Met producten die in alle opzichten het predikaat ‘duurzaam’ verdienen.” www.foreco.nl