Ook dit jaar zijn we bezig om een VWI-bijeenkomst te organiseren, voor VWI-leden, aspirant-leden en geïnteresseerden. Door de corona perikelen vindt deze bijeenkomst hoogstwaarschijnlijk in een hybride vorm plaats. We zoeken een passende locatie voor max. 50 leden, met goede communicatiemogelijkheden zodat ook via internet de activiteiten kunnen worden gevolgd.  

Thema op 6 november is Netwerken
Hierbij kijken we hoe je een spin in een netwerk bent of kan worden. Om bestaande netwerken buiten VWI beter te leren kennen, nodigen we een aantal vertegenwoordigers uit van andere netwerken om mee te doen aan deze dag en hun netwerk te presenteren.
Wij roepen ook VWI-leden op, om hun ervaringen met hun eigen netwerk(en) te delen. Dus zit je ook in een ander speciaal / zinvol netwerk dat je wilt aanbevelen? Neem contact op met Pam Minnigh via mail!

HELP
Daarnaast zoeken we ook enkele leden / aspirant-leden die, samen met het bestuur, de organisatie van deze bijeenkomst op zich willen nemen. Stuur svp. een bericht naar het VWI secretariaat om je interesse te laten blijken!

Mail Marjan Vrins via vwi@vwi-netwerk.nl of App/sms haar op 06 57280863.