Hoewel nog koud en nat, ontplooien zich om ons heen de mooiste dingen. Er klinken bemoedigende nieuwe geluiden. Naast de vermoedelijke versoepelingen ivm COVID19, horen we over een nieuwe bestuurscultuur, lancering van de Wellbeing Economy Alliance in NL (19 mei), VNO-NCW en FNV die met hun nieuwe voorzitters echt anders willen gaan sturen, en we hebben een nieuw VWI bestuur!

Een geïnspireerd en ervaren team! Pam Minnigh en Anne Katrin Engelbrecht nemen het voortouw, we zoeken nog een of meer enthousiastelingen om dit team verder te versterken. Jelleke zal, na 4 jaar voorzitterschap, in een adviseursrol blijven meedoen tot april 2022. Wie heeft interesse in het ontwikkelen van ideeën en activiteiten voor VWI en wil meedoen in dit bestuur? Informatie bij Jelleke (0647760149/mail Jelleke) of Pam (0638512764, mail Pam).

We gaan aan de gang om veel actiever te netwerken om onze eigen ontwikkeling te stimuleren en aansluiting te zoeken met jongere belangstellenden! We verheugen ons op een jaar met blijvende samenwerking, ondersteuning van VWI-leden en ontluikende ideeën. Graag tot ziens bij een van onze activiteiten.
Door VWI-voorzitter Jelleke de Nooy - van Tol