WhatsApp

Doe je mee met WhatsApp?

Als VWI willen we graag nog meer met WhatsApp-groepen werken om snel contact met elkaar te kunnen maken, zaken af te stemmen, carpoolen te regelen enz. enz.

Doe je mee? 

Wil je ook hieraan deelnemen? Geef je mobiele nummer door aan Marjan Vrins via de mail of de App (06 57280863)! Tot Apps!

Read More

Part-up stopt: Voortaan WhatsApp

Soms nemen ontwikkelingen een wending die we eigenlijk liever anders zien. We wilden graag een meer bruikbare versie van Part-up... Helaas heeft de organisatie van Part-up besloten om het platform in 2020 alleen nog voor grote organisaties beschikbaar te stellen. Dus dat betekent voor het VWI dat we Part-up binnenkort niet meer kunnen gebruiken.Als VWI gaan we meer met WhatsApp-groepen werken om snel contact met elkaar te kunnen maken, zaken af te stemmen, carpoolen te regelen enz. Dus geef je 06-nummer door! 

Read More

Uitleg via Skype en inloggen

Kun jij al met Part-up werken? Wist je dat uitleg via Skype mogelijk is?
Lees er meer over.
Ina Sabanoglu deed dit en maakte direct een Part-up aan!

Logde je altijd via je LinkedIn account in op Part-up? Dat kan helaas niet meer. Lees verder hoe je dit oplost.  

Read More

Workshop Part-up & Leeuwinnenleiderschap en Part-up

Er komt weer een workshop Part-up gebruiken voor VWI. Wil je wegwijs gemaakt worden in Part-up en hoe je ermee werkt, geef je op bij Pauline Schakenbos!
De leeuwinnen voetballen, ken je het Leeuwinnenleiderschap? De leeuwin met de meeste honger heeft de leiding. Met Part-up kan een team - of in ons geval een groep VWI-sters - op 'jacht' naar een resultaat. Degene met 'honger' dus met een doel voor ogen, maakt een part-up aan. Vervolgens kunnen andere VWI-sters daarbij helpen. Het voorbeeld van Catharien Terwischa van Scheltinga en onderwerpen om aan te sluiten!

Read More

Op zoek naar (waarde voor) jonge alumni

Het VWI-netwerk is een poel van zo'n 400 interessante vrouwen, elk met hun netwerk en van harte bereid om anderen verder te helpen. Toch komen er nauwelijks jonge alumni naar VWI. Hoe kan dat? Hoe bereiken we dat jonge WUR-sters gebruik maken van de waarde van het VWI-netwerk? Hoe verbinden we ons met hen? Denk met ons mee!

Read More

Wist je dat....

Wist je dat:

 • Part-up een Nederlands initiatief is?
 • Dat het een democratisch bedrijf is, een coöperatie?
 • Dat het nog maar vier jaar geleden is gestart?

Voor VWI is Part-up zowel een online smoelenboek als een tool om online samen te werken.

Read More

WUR Connect en ALV

ALV 6 april - denk mee of help organiseren via Part-up. Waar gaan we het houden? enz.... Het is al afgesproken via mail, een telefoontje en op Part-up.
Als smoelenboek zou WUR Connect misschien een goede keus zijn. We zouden er mogelijk een VWI-groep kunnen maken. Ik ken geen mensen die ervaring hebben met WUR Connect. Jij wel?

Read More

Deze kans hebben we allemaal gemist!

Geen clickbait kop, maar een echte gemiste kans. Maandag 11 februari was de Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de Wetenschap. Het bestaat nog maar pas. In 2015 heeft de VN deze dag ingesteld vanwege genderongelijkheid in de wetenschap.
De redactie van een Radio 1 programma overwoog hieraan aandacht te geven en stuurde het VWI-netwerk een e-mail met de vraag of een vrouw uit ons netwerk wilde meewerken.

Read More

Part-up

Part-up was bedoeld om een online smoelenboek te combineren met online samenwerken. Met deze netwerktool kon je elkaar gemakkelijk vinden, eenvoudig ziet wat voor activiteiten er zijn en meteen kunt samenwerken. Helaas is gebruik maken van Part-up dus niet meer mogelijk...

Toekomst

In de toekomst zal het VWI onderdeel worden van het Nieuwe Netwerk, zie de pagina over het Nieuwe Netwerk. Voor dit platform zijn we op zoek naar een handige manier om te kunnen samenwerken en elkaar te vinden.

Met deze tool kun je:

 • zien wie er in het netwerk zit
 • jezelf zichtbaar maken door een profiel aanmaken. Dat kan uitgebreid, maar het kan ook eenvoudig door je gegevens van Linked-In op te halen.
 • samenwerken als werkgroep, commissie en deelnetwerk
 • je kunt vrouwen vinden voor een (deel)activiteit en makkelijker taken verdelen
 • het meedoen met bestaande activiteiten wordt nog laagdrempeliger
 • als je verhuist, kun je meteen zien of er nog meer VWI-leden in de buurt wonen
 • gemakkelijk PR maken voor de evenementen die er aankomen en leden op de hoogte stellen 
 • leren hoe je kunt netwerken met kwaliteit!

Meteen meedoen?

Meld je aan op www.partup.com. Daarna zoek je de VWI tribe en doe je een verzoek om partner te worden: part-up.com/tribes/vwi-netwerk

Alternatief

Of kom naar een van de netwerkbijeenkomsten waar we samen leren part-uppen. Zie de VWI agenda.