Kun je nog inloggen op Part-up?  Zo nee, lees hieronder wat je kunt doen. Zo ja, ga eens kijken in deze part-up: De Donut Economie.

Het VWI-kernteam ziet in De Donut een mooi parapluthema, een beeld dat de diverse vakgebieden en activiteiten waaraan we als Wageningers (in werk en privé) werken verbindt. Ken je de Donut economie? Het boek is gratis te beluisteren voor wie lid is van een openbare bibliotheek. Download daarvoor de app Luisterbieb in de appstore of playstore.

Https://part-up.com/partups/donut-economie-wie-is-er-al-bekend-mee-z7gilw9et5rykcfta

LinkedIn aanmelden werkt niet. Oei!
Vlak voor mijn vakantie kreeg ik opeens deze melding toen ik op Part-up wilde kijken. Oei! Zeker voor de beheerder en vraagbaak van een platform niet handig. De oplossing die Valery van Part-up gaf bleek niet te werken.  Wat wel werkt: vraag een link om je wachtwoord te wijzigen aan bij valery@part-up.com. Gebruik hetzelfde e-mailadres als waarmee je op LinkedIn inlogt.Liever Whatsapp dan Part-up? 
VWI afdeling Zwolle-Deventer heeft een WhatsAppgroep met elkaar. Dat bevalt hen goed om meer contact te hebben en gezamenlijk activiteiten af te spreken. Lijkt het je ook leuk om in jouw regio meer verbonden te zijn? Binnenkort zal ik VWI-leden per regio hierover benaderen. Als je het nu al weet, neem contact met me op.  En wil je ook de Flits in het kort per Whatsapp ontvangen? Stuur een app naar mij, Pauline Schakenbos, T. 06 16 400 695.