Nieuws van een VWI-lid
Online Samenwerken
Van Communities of practice tot gebruikerscommunities, steeds meer werken we samen om meer te kunnen beter resultaat te bereiken. 'Beter' is dan, efficiënter, gemakkelijker, duurzamer, leuker, goedkoper, of met meer kennis en de nieuwste inzichten. Wie meer wil weten over communities en online samenwerken is van harte uitgenodigd bij VWI in Deventer. Naast uitleg over Part-up door Pauline Schakenbos spreken we met elkaar ook over ervaringen met Whatsapp(groepen). De datum (in september) wordt nog geprikt.

Wil je wegwijs gemaakt worden in Part-up en hoe je ermee werkt? Geef je op bij Pauline Schakenbos, e-mail pauline@boogconsult.nl of Whatsapp 06 16 400 695
Of kijk op part-up:  https://part-up.com/partups/introductie-workshop-part-up-in-deventer-8K76c2esgfuRGMPxe


Bedrijfsbezoeken
Iets voor volgende bedrijfsbezoek? We zijn uitgenodigd om het FabLab Wageningen te bekijken met 3D printers en meer technieken.
fablabwag.nl 
Mogelijk doen we dit in september!

Verder hebben we het idee om in oktober een bedrijfsbezoek te brengen aan ECOR Benelux in Venlo. Bij dat bedrijf werkt VWI-lid Riet van de Steeg!
ECOR is een geavanceerd milieucomposietpaneel dat is ontstaan uit de conversie van overvloedige cellulosevezels, druk en warmte. Vezels zijn afkomstig van verschillende bronnen, zoals Old Corrugated Cardboard (OCC), Old News Print (ONP), landbouwvezel en zelfs runderprocesvezel. Zo draagt Ecor bij aan de circulaire Economie. Lees meer op www.ecorbenelux.com.

Part-up Bedrijsbezoeken
Voor bedrijfsbezoeken is er nu een Part-up gemaakt. Je kunt er suggesties doen of intekenen op een bezoek. part-up.com/partups/bedrijfsbezoeken