ALV 6 april - denk mee of help organiseren via Part-up
De Algemene Ledenvergadering is gepland op 6 april. Waar gaan we het houden? Wat zetten we op de agenda? Het is al afgesproken via mail, een telefoontje en op Part-up.
In een traditionele verenging organiseert de secretaris de bijeenkomst. Duidelijke rollen, Iedereen weet wat haar te doen staat, waar ze voor heeft gekozen. In een moderne organisatie hangt alles veel meer af van de persoon. Wie ben jij, wat kun je, wat vind je leuk om te doen? En als je even niet kunt, omdat je het te druk hebt of andere dingen aan het hoofd, dan vangt een ander het op, die op dat moment wel even tijd heeft. Mooi toch?Part-up is een platform die voor die manier van werken is ontworpen. En dat kun je in organisaties gebruiken waar je met elkaar, voor elkaar organiseert. Denk mee over het programma, teken in voor een taak of breng een agendapunt in. En laat weten dat je komt. Ga naar part-up.com en klik aan dat je supporter wilt zijn.

WUR Connect 
Toen het VWI voor Part-up koos als platform en smoelenboek, is het afgewogen met WUR Connect, wat toen net gestart was. Als smoelenboek zou WUR Connect misschien een goede keus zijn. We zouden er mogelijk een VWI-groep kunnen maken. Ik ken geen mensen die ervaring hebben met WUR Connect. Jij wel? Het lijkt handig om mensen te vinden - uit je studiejaar bijvoorbeeld of oude vrienden. Het lijkt me ook iets om meer te weten over een bepaald bedrijf. De meeste alumni geven aan bereid te zijn om te netwerken. Men wil je in contact brengen met hun werkgever of vertellen over hun sector. Er staan vacatures en een agenda. Een soort LinkedIn speciaal voor Wageningse alumni. Klopt mijn beeld?

Vragen
Wie heeft een profiel op WUR Connect? Het alumni platform van Wageningen Universiteit.  Welke ervaring heb je hiermee? Heb je bijvoorbeeld een baan gezocht, iemand benaderd, genetwerkt, een mentor gezocht?
Type je antwoord op Part-up. Heb je geen Part-up profiel, mail dan aan pauline@boogconsult.nl. Gebruik je Whatsapp? Stuur me dan een appje, tel. 06 16 400 695.

Pauline Schakenbos