Soms nemen ontwikkelingen een wending die we eigenlijk liever anders zien. We wilden graag een meer bruikbare versie van Part-up... Helaas heeft de organisatie van Part-up besloten om het platform in 2020 alleen nog voor grote organisaties beschikbaar te stellen. Dus dat betekent voor het VWI dat we Part-up binnenkort niet meer kunnen gebruiken.

De Part-up organisatie meldt: "Wij zijn blij met jou! Je maakte afgelopen jaren gebruik van Part-up. Jouw feedback op het platform en onze ontwikkeling als bedrijf is voor ons super belangrijk. We zijn met elkaar op reis om het werk leuker, socialer en effectiever te maken.
In 2020 begint een nieuwe fase. Met een compleet nieuw platform voor grote organisaties, waarin matching van activiteiten centraal staat. Het nieuwe Part-up helpt werk op te knippen in kleine taken, die collega’s of externen laagdrempelig kunnen oppakken...."

WhatsApp
Als VWI gaan we meer met WhatsApp-groepen werken om snel contact met elkaar te kunnen maken, zaken af te stemmen, carpoolen te regelen enz. enz. Wil je hieraan deelnemen? Geef je mobiele nummer door aan Marjan Vrins via de mail of de App (06 57280863)! Tot Apps!