Part Updates

Part Update juni

Part-up buiten VWI
VWI is één van de 146 'tribes' op Part-up.  Het is de moeite waard om eens rond te kijken op Part-up naar welke initiatieven er verder zoal zijn. Van techniek en ICT tot onderwijs, welzijnswerk en zorg. Initiatief tot innovatie, zelforganisatie, organisatie-overstijgende samenwerking of uitwisseling van expertise en ervaring.
https://part-up.com/discover  ➤Type eens en trefwoord en ontdek!

Read More

Part Update mei

Part-up plus is gestart door Iris van 't Leven, je bent ook van harte uitgenodigd. Doel: Het nut van part-up voor VWI-vrouwen zichtbaar maken en part-up gebruik aanmoedigen. Successen met part-up onder de aandacht brengen. Verwacht resultaat: Meer VWI-vrouwen op part-up, meer activiteiten via part-up. https://part-up.com/partups/part-up-plus Lees meer nieuws uit mei!

Read More

Bouw je mee aan Part-up?

Op Part-up kun je laten zien waar je actief mee bent en kun je online netwerken en samenwerken, zowel regionaal (deelnetwerk) als wereldwijd (vakgericht contact bijvoorbeeld).  

Tijdens de ALV kwamen er ideeën voor het activeren van VWI als netwerk en daarbij meer gebruik te maken van Part-up. Spontaan is er een groepje 'aanjagers' gevormd, Iris van 't Leven, Elske Beintema en Pauline Schakenbos.

Read More

Part Update februari

We hebben de 70ste deelnemer mogen verwelkomen in de Part-up Tribe. Annemiek Adams heeft zich aangemeld via de pagina van VWI: part-up.com/tribes/vwi-netwerk en is meteen lid geworden van de Wandelgroep partup.

Read More

Part Update januari 2018

Zoals verteld, is Part-up vooral een online hulpmiddel om samen activiteiten te organiseren. Het is echter ook bruikbaar om elkaar te vinden, vergelijkbaar met LinkedIn.

Wie nog geen part-up profiel heeft, dient zich eerst aan te melden om deze part-up te bekijken. Ga naar de pagina van VWI....

Read More

Nieuw jaar, nieuwe activiteiten

Na een drukke tijd met oefenworkshops en het symposium is het rustig geweest op Part-up. Nieuw jaar, nieuwe activiteiten. Om te beginnen de Nieuwjaarsborrel op 19 januari.

Read More

Part-up bijeenkomsten

In oktober zijn in Emmeloord en Driebergen bijeenkomsten geweest over part-up. Het is handig en gezellig om samen wegwijs te geraken in Part-up. Daarnaast werden ook andere vragen en ervaringen uitgewisseld over apps, mobiel, tablet, internet en sociale media.

Read More

Kattebelletje

Sinds deze zomer heeft VWI een Part-up tribe.  Het is nieuw, dat is lastig, maar een introductie workshop helpt heel veel. Even een berichtje is nu heel makkelijk. 

Read More

Part-up

VWI combineert een online smoelenboek met online samenwerken. Part-up is een netwerktool waarbij je elkaar gemakkelijk kunt vinden, eenvoudig ziet wat voor activiteiten er zijn en meteen kunt samenwerken. VWI heeft een eigen besloten ‘tribe’ binnen Part-up, dus exclusief voor leden.

Met deze tool kun je:

 • zien wie er in het netwerk zit
 • jezelf zichtbaar maken door een profiel aanmaken. Dat kan uitgebreid, maar het kan ook eenvoudig door je gegevens van Linked-In op te halen.
 • samenwerken als werkgroep, commissie en deelnetwerk
 • je kunt vrouwen vinden voor een (deel)activiteit en makkelijker taken verdelen
  • het meedoen met bestaande activiteiten wordt nog laagdrempeliger
  • als je verhuist, kun je meteen zien of er nog meer VWI-leden in de buurt wonen
  • gemakkelijk PR maken voor de evenementen die er aankomen en leden op de hoogte stellen 
  • leren hoe je kunt netwerken met kwaliteit!

Part Update VWI

Meteen meedoen?

Meld je aan op www.partup.com. Daarna zoek je de VWI tribe en doe je een verzoek om partner te worden: part-up.com/tribes/vwi-netwerk

Alternatief

Of kom naar een van de netwerkbijeenkomsten waar we samen leren part-uppen. Zie de VWI agenda.