Part Updates

WUR Connect en ALV

ALV 6 april - denk mee of help organiseren via Part-up. Waar gaan we het houden? enz.... Het is al afgesproken via mail, een telefoontje en op Part-up.
Als smoelenboek zou WUR Connect misschien een goede keus zijn. We zouden er mogelijk een VWI-groep kunnen maken. Ik ken geen mensen die ervaring hebben met WUR Connect. Jij wel?

Read More

Deze kans hebben we allemaal gemist!

Geen clickbait kop, maar een echte gemiste kans. Maandag 11 februari was de Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de Wetenschap. Het bestaat nog maar pas. In 2015 heeft de VN deze dag ingesteld vanwege genderongelijkheid in de wetenschap.
De redactie van een Radio 1 programma overwoog hieraan aandacht te geven en stuurde het VWI-netwerk een e-mail met de vraag of een vrouw uit ons netwerk wilde meewerken.

Read More

Een goed begin van het nieuwe jaar

Nog goede voornemens gemaakt? Soms blijft een goed voornemen liggen, omdat je in je eentje bent. Want een plan heeft meedenkers nodig en een droom supporters. Het VWI-netwerk is zo’n supportersgroep, je vindt daar veel interessante vrouwen. Maak er gebruik van! Via Part-up kun je contact leggen en medestanders vinden. Het smoelenboek op Part-up heeft 78 leden. Mail Pauline en zij helpt je je verhaal erop te zetten.

Read More

Part Update december

Heb je goede voornemens voor 2019 gemaakt? Kan er nog eentje bij? Organiseer in jouw regio een bijeenkomst, zodat meer VWI-sters actief met Part-up. 

Read More

Part Update november

Nieuwe Part-up groep gestart 
Tijdens de VWI-lunch op 3 november zijn er weer twee leden toegevoegd aan het Part-up Smoelenboek. De gesprekken gaven aanleiding om een nieuwe part-up aan te maken, over PUM, het programma waarin ervaren expert uitgezonden worden. Heb je ook ervaringen of heb je belangstelling voor PUM? VWI-sters die uitgezonden zijn via PUM kunnen elkaar en anderen verrijken met hun ervaringen.

Read More

Part Update september

Wandelweekend op Terschelling
Het jaarlijkse wandelweekend wordt georganiseerd met behulp van Part-up.....
VWI-ster met een bijzonder project
Tijdens open Monumentendag kon je Villa Arion bezoeken, daar waar we in de kelder heel wat stencils hebben gedraaid. Het oude studentenhonk was werkelijk prachtig gerenoveerd. Janny van Gijssel, oud VWI bestuurslid,en haar partner....

Read More

75e lid aangemeld op Part-up

Zoals je weet is Part-up het smoelenboek van VWI. Sta je er al in?
Lees in dit bericht welke stappen je kunt doorlopen om in het VWI-smoelenboek te komen!
Inmiddels staan al 75 VWI-leden in dit digitale smoelenboek.

Read More

Part Update juni

Part-up buiten VWI
VWI is één van de 146 'tribes' op Part-up.  Het is de moeite waard om eens rond te kijken op Part-up naar welke initiatieven er verder zoal zijn. Van techniek en ICT tot onderwijs, welzijnswerk en zorg. Initiatief tot innovatie, zelforganisatie, organisatie-overstijgende samenwerking of uitwisseling van expertise en ervaring.
https://part-up.com/discover  ➤Type eens en trefwoord en ontdek!

Read More

Part Update mei

Part-up plus is gestart door Iris van 't Leven, je bent ook van harte uitgenodigd. Doel: Het nut van part-up voor VWI-vrouwen zichtbaar maken en part-up gebruik aanmoedigen. Successen met part-up onder de aandacht brengen. Verwacht resultaat: Meer VWI-vrouwen op part-up, meer activiteiten via part-up. https://part-up.com/partups/part-up-plus Lees meer nieuws uit mei!

Read More

Part-up

VWI combineert een online smoelenboek met online samenwerken. Part-up is een netwerktool waarbij je elkaar gemakkelijk kunt vinden, eenvoudig ziet wat voor activiteiten er zijn en meteen kunt samenwerken. VWI heeft een eigen besloten ‘tribe’ binnen Part-up, dus exclusief voor leden.

Met deze tool kun je:

 • zien wie er in het netwerk zit
 • jezelf zichtbaar maken door een profiel aanmaken. Dat kan uitgebreid, maar het kan ook eenvoudig door je gegevens van Linked-In op te halen.
 • samenwerken als werkgroep, commissie en deelnetwerk
 • je kunt vrouwen vinden voor een (deel)activiteit en makkelijker taken verdelen
  • het meedoen met bestaande activiteiten wordt nog laagdrempeliger
  • als je verhuist, kun je meteen zien of er nog meer VWI-leden in de buurt wonen
  • gemakkelijk PR maken voor de evenementen die er aankomen en leden op de hoogte stellen 
  • leren hoe je kunt netwerken met kwaliteit!

Meteen meedoen?

Meld je aan op www.partup.com. Daarna zoek je de VWI tribe en doe je een verzoek om partner te worden: part-up.com/tribes/vwi-netwerk

Alternatief

Of kom naar een van de netwerkbijeenkomsten waar we samen leren part-uppen. Zie de VWI agenda.