Zoals verteld, is Part-up vooral een online hulpmiddel om samen activiteiten te organiseren. Het is echter ook bruikbaar om elkaar te vinden, vergelijkbaar met LinkedIn.

Netwerk land en water
Dit is een nieuwe Part Up in onze tribe om geïnteresseerde leden bij elkaar te brengen rond het onderwerp land en water. Via Part Up kun je meedoen, de activiteit volgen en partner worden: https://part-up.com/partups/netwerk-land-en-water-vwi-bijeenkomst-tXDZxvgjwNaeWyp5h/start

Wie nog geen part-up profiel heeft, dient zich eerst aan te melden om deze part-up te bekijken. Ga naar de pagina van VWI: https://part-up.com/tribes/vwi-netwerk

67 leden hebben inmiddels een profiel op part-up. Dat is een mooi aantal voor een 'tribe' van ongeveer 360 leden, maar… niet genoeg! Graag zien we alle leden er.
Als jij al op part-up zit, dan kun je andere VWI-leden uitnodigen. Ze zullen zich vervolgens zelf moeten aanmelden in de VWI Tribe. Het kan eenvoudig met je LinkedIn profiel of upload je pasfoto en zet een omschrijving van je werkzaamheden / deskundigheid daarbij.

Laat me weten als je part-up uitleg wil!

Pauline Schakenbos