In juni was het eerste Café in Wageningen, waar we gezellig met ongeveer 15 vrouwen "ge-date" hebben als hernieuwde kennismaking. Het samenzijn ging al gauw over in een aantal levendige gesprekken waaruit bleek dat we dit erg gemist hebben. Daarom willen we jullie graag nu via deze oproep kijken of onze leden zelf Café's in de diverse regio's willen organiseren. We denken aan ergens in oktober( bv. in Den Haag/Zuid Holland, Utrecht, Amsterdam, Den Bosch/Eindhoven). In Zwolle/ Deventer hebben we al contact met Ilona en Lonneke.
Verder is het handig om een Watsapp groep te maken voor iedereen die met die regio verbonden is en hieraan mee wil doen, zodat de communicatie makkelijk / snel gaat. Dus geef je 06-nummer door!
In principe is er alleen een tijd en plaats nodig, en iemand die een reservering maakt op een geschikte locatie. Tijdens die Café's kan er behalve de hernieuwde kennismaking ook gepraat worden over een toekomstige VWI-bijeenkomst. En natuurlijk horen we ook graag keuzes voor onderwerpen en genodigden om ons perspectief verder uit te breiden.
Wil jij wel een Café organiseren? Neem dan contact op met Marjan, en daarna coördineren we (Pam en Marjan) dit verder met jou. Mail Marjan of app haar op 06 57280863.