Part-up
Afgelopen maand heeft het bestuur en de smoelenboek commissie een belactie gedaan onder haar leden. Omdat het onmogelijk is om iedereen te bellen daarom hierbij een oproep: meld je aan bij part-up, het online smoelenboek van het VWI! Vroeger kregen we elk jaar een boekje in huis met de namen en adressen van de vrouwen die lid waren van het VWI. Tegenwoordig hebben we deze informatie online bij part-up. Dus wil je zichtbaar en vindbaar zijn voor andere VWI-leden meld je dan aan! Het zou fijn zijn als we een zo compleet mogelijk overzicht hebben van al onze leden. Part-up is niet als Facebook. Als je je hebt aangemeld bij de VWI tribe kunnen alleen leden van het VWI je vinden! Wil je meer weten over part-up? Kijk dan op de VWI-website. En als er voldoende belangstelling is kan er een keer een avond georganiseerd worden om part-up te leren gebruiken.

Actief worden
Het bestuur is op zoek naar nieuwe bestuursleden! Lijkt het je leuk om te leren besturen en vergaderen en wil je samen met andere vrouwen werken aan de toekomst van het VWI meld je dan bij één van de bestuursleden! Wil je op een andere manier actief worden binnen het VWI dan ben je ook van harte welkom!

Excursies
Vanuit onze leden kregen we het verzoek om ook meer excursies naar bedrijven te organiseren. Dus als jij bij een bedrijf werkt waarvan je denkt dat het interessant is voor VWI-leden om er een keer een kijkje te nemen, meld je dan aan bij één van de bestuursleden.

Coaching jonge VWI leden
Om het lidmaatschap voor jonge vrouwen aantrekkelijk te maken willen we ook een coachingsprogramma opzetten. Dus lijkt het je leuk om jonge vrouwen te coachen meld je dan aan bij één van de bestuursleden.