Deze ontbijtsessie met inhoud is de 1e lezing in het kader van 125-jarig jubileum van de Nederlandse Vrouwenraad en wordt gehouden te Strijp S Eindhoven.

Thema "Nederlandse Vrouwen Raad en digitale inclusie"

Angelique Spaninks, directeur van het MU Hybrid Art House in Eindhoven trapt af met een presentatie over ‘Digitale Herstories, Computer Grrrls’. Zij vertelt hoe vrouwen de software schreven achter Neil Armstrongs ‘giant leap for mankind’ en hoe Computer Grrrls nu aan de vooravond staan van een op handen zijnde verandering in de wereld. Talita Heijmerink roept meisjes en vrouwen op hun STEM te verheffen, net als Esther Schagen-van Luit die de toehoorders in de zaal meeneemt op een reis door de wondere wereld van cybersecurity. Tenslotte geeft futuroloog Antoinette van den Berg, ‘the Lady in Blu’, jullie allen een blik in de toekomst.

Inschrijven
Laat je inspireren door bovenstaande dames en schrijf u vandaag nog in! Direct inschrijven voor 5 lezingen in het land? Dat kan! Kies dan voor een passe-partout (€ 125,-) en maak gebruik van een leuke korting. Alleen inschrijven voor deze sessie kan ook. Een los ticket kost € 35,- inclusief ontbijt.
www.nederlandsevrouwenraad.nl/nieuws/jubileumjaar-met-lezingen-en-congres