Column

Deze maand:

Column: Van impasse naar project - ‘Wat gaan we ermee doen? Stoppen? Een doorstart?‘ Dit was de vraag aan ons klezmer muziek kwartet. Na een prachtig concert afgelopen jaar was de fut er helemaal uit. Geen tijd om bij elkaar te komen, niet willen doorgaan met het oude repertoire, altijd wel iemand die niet kon als we een aanvraag hadden voor een [...]

Onze columnisten

Iedere maand brengen zij een boodschap met een knipoog over vrouw, studie, werk, balans werk&privé en natuurlijk Wageningen. Bekijk hier het archief.

Iris Vendel

Verhalen vertellen en verhalen delen, daar zit voor mij het plezier.
Als startend doctoraatsonderzoeker hoop ik je mee te nemen op mijn pad als vrouw in de wetenschap.

 

 

 

 

 

Yvette van Dok

Na mijn studie aan de WUR heb ik 15 jaar in Latijns Amerika, Azië en Afrika gewoond en gewerkt. In 2003 ben ik teruggekomen in Nederland en ben hier mijn eigen bedrijf Co-Motion Consult gestart, gericht op talent en bedrijfsontwikkeling.
De ‘Briljante Onderneemster’ is ons internationale programma, specifiek voor vrouwelijke MKB onderneemsters elders in de wereld.

Jikke Verhulst 

Ik schrijf graag en veel. Ik schrijf dagelijks om dossiers van mijn cliënten bij te houden, maar ik kruip ook soms gepassioneerd achter het toetsenbord als ik iets lees in de krant waar ‘niets van klopt’ of waar iets heel belangrijks aan ontbreekt. Ik maak jullie graag deelgenoot van gebeurtenissen in mijn werk en dagelijks leven en mijn reflecties daar op.

 

 

Bewaren

Comments are closed.