Sinds deze zomer heeft VWI een Part-up Tribe. Het is een afgesloten gedeelte waar we elkaar online op de hoogte kunnen houden en activiteiten kunnen organiseren.
Introductieworkshops
Het is nieuw, dat is lastig, maar een introductie workshop helpt heel veel. Dan weet je een beetje de ‘knoppen’ en opties te vinden. Er zijn nu 4 workshops geweest, 2 in Wageningen, een in Emmeloord en deze week in Driebergen. Daarmee zijn een aantal vrouwen op weg geholpen. Jelleke de Nooij (voorzitter) was mee naar Emmeloord om VWI-sters van netwerk Deventer-Zwolle te ontmoeten. Gastvrouw Monique Bronkhorst had heerlijke appeltaart gebakken.
Mooi moment
Toen ik (Pauline, part-up vraagbaak) de pagina van de Wandelgroep bekeek, zag ik hun wandelweekend activiteit. ‘Hé ze zijn nu op weekend.’ Even een berichtje ‘Hoe is de eerste dag geweest?’  op Part-up gezet. Marian Alkema reageerde even later. “Heerlijk gewandeld langs en door Hunebedden, over de hei en door dorpjes. Nu nagenieten in het hotel Bieze in Borger en de voeten rust geven.” Echt grappig dat je op die manier even persoonlijk contact hebt. Zonder dat ik hun telefoonnummers ken of in hun Whatsapp groep zit. Bovendien zou ik niet zo gauw zo’n kattebelletje gaan sms-en of mailen.

Bericht van Pauline Schakenbos