Voor vandaag even geen serieus verhaal, maar …. een spel: de Talent Bingo. Want, met talent kun je spelen. Op allerlei manieren. Gewoon, omdat spelen het leven leuk en ontspannen houdt. Vooral als je het samen doet. En, je leert er altijd weer iets nieuws van. Over je eigen talent natuurlijk. Daarom speciaal voor deze week: de Talent Bingo. Doe je mee?

De uitvinder van de Talent Bingo is mijn talentvolle collega Caroline Smeenk. We hebben samen zoveel plezier aan deze Bingo beleefd dat ik je de lol ervan niet wil onthouden. Dus: in de startblokken. Het gaat als volgt:

Stap 1. Teken voor jezelf op een A5 velletje dit schemaatje:

Talent Bingo

Of print hem uit: vwi-talent.png
Stap 2. Het gaat erom dat je deze kaart vol krijgt door voor elk hokje een talentmoment van jezelf te spotten. Bijvoorbeeld het moment waarop je vanuit je eigen talent iemand hebt geholpen. Of een moment waarop je je talent gebruikte om een lastige situatie op te lossen.

Stap 3. Beschrijf op de achterkant van deze kaart voor elke categorie wat het tot een talentmoment maakte: 
  1. Dit was een topdag voor mijn talent, omdat…
  2. Ik kreeg een twinkel in mijn ogen, omdat…
  3. Ik was blij met deze klus, omdat…
  4. Ik kon de ander gelijk verder helpen, omdat…
  5. Privé had ik een talentmoment, omdat ik…
  6. Ik bracht een moeilijke situatie tot een goed einde, omdat ik…
Wees dus kien op je talentmomenten. Je hebt een week de tijd om alle hokjes vol te krijgen en punt 1 tot en met 6 te beschrijven. Dan heb je… Bingo!

Stap 4. Meld je nu aan!
Speel je mee in de Talent Bingo van deze week? We beginnen morgen, donderdag 14 maart. Stuur mij dan even een mailtje met je naam en vermeld: ‘Ik doe mee met de Talent Bingo.'
Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen. De prijsuitreiking is volgende week woensdag, 20 maart. Mail me je lijstje met talentmomenten, dan laat ik je weten wat je gewonnen hebt.
Veel plezier!

Ps. Het is natuurlijk helemaal leuk om een VWI-netwerk maatje te vragen om ook mee te doen. En dan samen jullie bingo momenten uit te wisselen.

Veel succes! Hartelijke groet,
Yvette van Dok
Co-Motion Consult

Reageren?
Mail dan Yvette van Dok