18 maart.: Duurzame Donderdag meeting van NN 19.30-21u
Deze donderdagmeeting wordt georganiseerd door de WegWijzer (project van Pauline Schakenbos) ism. het Nieuwe Netwerk.

Via het Nieuwe Netwerk (NN) hebben we veel contact met jonge mensen die als student of zzp-er ondernemend bezig zijn met duurzaamheid. Deze groep gaat niet voor geld of inkomen, maar voor impact voor een betere wereld.
Misschien ken je wel van die mensen die zeer betrokken zijn bij de wereld en daar graag tijdens of na hun studie mee aan de slag gaan?
Voor hen willen Patricia Lemmens en Pauline Schakenbos binnen het NN een groep (zwerm) starten, de Impact Groep. Aanmelden bij Pauline (zie onderaan).

We gaan elkaar sterker maken op impact bereiken met je doelen en ideeën door training, cursussen, uitwisseling in intervisiegroepen en activiteiten organiseren. De eerste activiteit is op de Duurzame Derde Donderdag in maart: 18/03 om 19:30u-21u. Wouter Winters (29 jr) geeft een workshop over SDG's, de Sustainable Development Goals ofwel Global Goals.

Wil je supporter zijn van deze groep, met je expertise, connecties en/of een donatie? Geef het door aan Pauline: Whatsapp 06 16 400 695 of pauline@nieuwenetwerk.nl.

www.nieuwenetwerk.nl