De laatste VWI-wandeling in 2018 is  gepland op zaterdag 15 december.

De wandeling die Marianne Lensink voor VWI-sters heeft uigestippeld is 15-16  km lang en gaat dwars door het Amsterdamse bo. Ze schrijft: "vervolgens kruisen we de A10 en lopen verder door Amsterdam en dan door het Vondelpark naar mijn huis.
In het Amsterdamse bos komen we op twee punten horeca tegen eerst pannenkoekenboerderij en vervolgens restaurant aan begin bosbaan. Bij mij thuis is er natuurlijk thee met wat lekkers.
Vanaf mijn huis kun je met allerlei trams naar Amsterdam zuid, amstel of centraal. Te veel mogelijkheden om hier allemaal uit te schrijven.
Voor de liefhebbers kunnen we ook nog langs de Amsterdam light route verder wandelen naar Amsterdam Centraal Station. Het is een route van het Amsterdam light festival met allerlei kunstobjecten van licht. Deze zijn echter pas vanaf  17.00 uur te zien. Via die route komen we bij station Amsterdam centraal.
We verzamelen om 11.00 uur op station Amsterdam Zuid en starten met een metro rit met lijn 51, die vertrekt 11.09 naar de Spinnerij in Amstelveen. Dit is aan de achterkant van het Amsterdamse bos."

Als je mee wandelt mail dan Marianne Lensink!

Wandelgroep

De wandelgroep organiseert wandelingen verspreid over Nederland.
Wandel je met de Wandelgroep mee? De ene maand wandelen we op zondag en de andere maand op zaterdag, daarnaast hebben we jaarlijks een wandelweekend!

Ontvang de info
Wil je op de hoogte blijven van de wandelingen? Neem dan contact op met Marianne Lensink via een email aan Marianne Lensink.

Of meld je aan bij de Wandelgroep op Part-up:  https://part-up.com/partups/wandelgroep-yhjAPwXqGpJjcMZ2A/start