Het VWI wandelweekend wordt gehouden op 14 en 15 september. Marianne Lensink heeft twee wandelingen bedacht vanuit haar huis. Tussen de 15 en 17 km. De ene gaat  in de richting van het Geuldal en door de bossen aan de overkant bij Valkenburg met een lunchstop in de Nagtegaal. En de ander wandeling gaat in de richting van Ulestraten/Meersen met een stop in een Carreboerderij met koffie en vlaai.

We verzamelen zaterdag tussen 11 en 12 uur en starten met de wandeling om 12 uur. Degenen die er voor 12 uur zijn, kunnen starten met koffie.
Marianne's huis is op verschillende manieren met Ov te bereiken. Je kunt met de trein naar Nuth en dan met de bus richting Valkenburg , uitstappen bij halte het Eikske en dan nog een kwartiertje lopen. Je kunt ook naar Valkenburg gaan met de trein, vandaar is het 2,3 km lopen naar haar huis (bergop). Carpoolen vanaf Eindhoven is ook mogelijk.

Marianne zorgt in ieder geval voor de boodschappen voor het ontbijt zondagochtend en voor de lunch.
We kunnen 's avonds zelf koken (als er vrijwilligers zijn) dan haal ik ook boodschappen voor het avondeten.
Of we kunnen gaan eten; er is 1 restaurant op loopafstand (kwartiertje) dat is Jin Poo Wok , het is een all you can eat wok restaurant.
"Voor de overnachting is mijn huis groot genoeg en als je liever je tent in de tuin op zet kan dat ook (hebben afgelopen week al mensen uitgeprobeerd).
Afhankelijk van hoeveel mensen er komen is het nodig dat een aantal een slaapzak/matje meenemen.
Graag hoor ik wie er mee gaat met het wandelweekend", aldus Marianne Lensink.

Mail Marianne Lensink om je op te geven! (mogelijk pas een reactie na 11 sept.)