We heten alle leden graag van harte welkom op de Algemene Ledevergadering (ALV) van het VWI op zaterdag 14 april aanstaande! Dit combineren we met een wandeling georganiseerd door de wandelgroep van het VWI. We gaan in de ochtend wandelen naar een mooie locatie. Bij aankomst staat er een lunch voor je klaar met aansluitend de ALV. Na de ALV maken we nog een korte wandeling. Je kunt natuurlijk ook alleen naar de ALV komen en niet mee wandelen. Dus: Schrijf je nu alvast in!
Tijdens de ALV doet het VWI-bestuur verslag van het afgelopen verenigingsjaar, nemen we afscheid van bestuurslid Gaby Jansen en worden Jelleke de Nooy en Sasja Kamil formeel voorgedragen als respectievelijk voorzitter en algemeen bestuurslid. We willen jullie ook graag spreken over de toekomst plannen van het VWI. De financiële stukken voor de ALV en het concept jaarverslag worden binnenkort beschikbaar gemaakt.

Programma
10:45 Verzamelen op Station Utrecht Lunetten en Wandelen naar De Veldkeuken, Amelisweerd via Groene Wissel route 4: 7,5 km.

13:00 Lunch bij De Veldkeuken: Koningslaan 11, 3981 HD Bunnik

14:00 ALV
 
15:30 Wandelen naar Station Utrecht Lunetten: 2,5 km.

Schrijf je voor deze bijeenkomst svp. in voor 10 april a.s. Zet een bericht in de Part-up ALV of schrijf je in via onze website. 

We zien je graag op zaterdag 14 april!

Met vriendelijke groet,


Het VWI-bestuur: Jelleke de Nooy (voorzitter), Riti Hermán Mostert (secretaris), Sasja Kamil (algemeen lid), Gaby Jansen (algemeen lid) en Tamar Reijnen (algemeen lid).