"Ook het VWI deelnetwerk Zwolle-Deventer start weer op na de Coronatijd. Met een gezellige live-bijeenkomst in Olst op

vrijdagavond 12 november a.s. tussen 19.30 en 22.00u 

bij Ilona Koomen in Olst (5 minuten lopen vanaf het station). Het adres krijg je als je je aanmeldt. Tijd om elkaar weer te zien, te "netwerken" en bij te praten.

2022 meer netwerken
In 2022 willen we elkaar weer vaker ontmoeten. Heb je een leuk onderwerp waar je zelf mee bezig bent of heb je andere ideeën die leuk zijn voor een avond of middag laat het weten. We willen iedere maand of twee maanden iets in de regio Zwolle-Deventer organiseren. 

Samen eten / verhinderd
Voor enthousiastelingen die van te voren gezamenlijk in Olst willen eten (rond 18 uur) kunnen we reserveren bij Rijst enzo in Olst (op loopafstand van station en huis Ilona). Laat het even weten als je daar zin in hebt.
Vind je het een leuk initiatief, maar ben je verhinderd en/of vind je het bijvoorbeeld te ver rijden. Meldt het ons terug, dan weten we dat het initiatief gewaardeerd wordt en kunnen we kijken of we bijv. wat dichter in de buurt iets kunnen organiseren.
Als je je al aangemeld hebt per app, hoef je je niet opnieuw aan te melden. Wij zorgen voor koffie en thee en koek. Maar neem zelf je favoriete hapje of drankje mee voor bij de borrel."

Lonneke de Koning en Ilona Koomen 

Mail Marjan  of stuur haar een Appje op  0657280863 als je geen uitnodiging hebt ontvangen en je wilt wel komen. Vermeld svp. of je vooraf samen wilt eten.