Op 22 april is de jaarlijkse internationale Dag van de Aarde (Earth Day) en dit vieren wij zaterdag 21 april 2018 op de hoek Laan van Nieuw Oost Indiƫ en Juliana van Stolberglaan 154 voor de derde keer. Iedereen is welkom op de Dag van de Aarde in Den Haag. De bijeenkomst is van 10.00 tot 15.00 uur.
De Dag van de Aarde wordt wereldwijd in meer dan 192 landen gevierd. Het is een dag waarop mensen samenkomen om te leren, te delen, te netwerken en in actie te komen voor de aarde.

In 2018 richten wij ons op het verkleinen van de ecologische voetafdruk, voornamelijk op het gebied van plastic, afval, (het kopen van) voedsel, mode en energieverbruik. Dit jaar willen wij ons enthousiasme met u delen over onze samenwerking met Duurzaam Bezuidenhout, een organisatie die lokale initiatieven in onze wijk zal presenteren en met Geloven en Groen.

Wat kun je verwachten?
Eco-markt: milieuproducten, fairtrade, vegetarisch en veganistisch eten en non-profit organisaties die zich op verschillende manieren inzetten om het milieu te beschermen.
Workshops & Presentaties: Praktische workshops voor kinderen en volwassenen waarbij u leert hoe u uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen.
Een feestelijke sfeer: Onze vorige twee evenementen waren door bezoekers beschreven als familievriendelijk, leerzaam en informatief. Dit willen wij in 2018 ook waarmaken!

Het is een uitstekende kans om mensen te ontmoeten en te netwerken om de wereld een betere plek te maken.

Meer info: earthdaynetherlands.com of facebook.com/EarthdayNetherlands