Vrijdag 24 mei: excursie Genneper Hoeve

Op vrijdag 24 mei 2024 staat een excursie naar de stadsboerderij in Eindhoven gepland. De Genneper Hoeve is niet alleen een stadsboerderij, maar ook een kaasmakerij, een boerderijwinkel en een bedrijf dat op biologische basis ook nabijgelegen natuurgebieden beheerd. Aanvang om 10.30 uur met koffie en thee. Na afloop kunnen we lunchen en netwerken! Ga je mee?Heb je belangstelling voor een dergelijke excursie? Laat het Pam en Marjan weten vwi@vwi-netwerk.nl. Waarom wel / niet?

Lees dit nieuwsbericht

WUR nieuws maart 2024

  • Aanvragen voor Marina van Damme beurs.
  • Vraag subsidie aan bij het KLV-Fonds voor jouw idee
  • Aanmelden Wageningen World en alumni-nieuwsbrief
  • Heb je interessant nieuws voor WUR Alumni LinkedIn-groep?
  • Summer Schools 
  • DocuSciences
Lees dit nieuwsbericht

Zuivere blik? Echt niet!

Af en toe doe ik een zelftestje, even kijken hoe het is met mijn ‘oordeelloze’ observatie of onbevangen luisteren. Meestal is het resultaat ontluisterend en confronterend. We zien zo graag wat we willen zien. En blokkeren wat daar niet bij past.

Lees deze column

WhatsApp

Doe je mee met WhatsApp?

Als VWI willen we graag nog meer met WhatsApp-groepen werken om snel contact met elkaar te kunnen maken, zaken af te stemmen, carpoolen te regelen enz. enz.

Doe je mee? 

Wil je ook hieraan deelnemen? Geef je mobiele nummer door aan Marjan Vrins via de mail of de App (06 57280863)! Tot Apps!

Lees dit bericht

VWI-sters over netwerken


Bekijk de inspirerende video’s die zijn gemaakt tijdens de VWI-meeting op 9 november of lees de impressie van die middag.

Een hoopvol 2024

Ik nodig iedereen uit om actief mee te denken en mee te doen in 2024, want VWI is van ons allen en jullie interesses kunnen onze activiteiten worden. Een interessant discussiepunt is mogelijk de gevolgen van het nieuwe kabinet, voor vrouwen en Nederland.Ik wens jullie allemaal een vrolijk Kerstfeest en een goed en hoopvol 2024!
Pam Minnigh

Lees deze Tweetie
 

Boek: "Voorlevers van de nieuwe samenleving"

Dit boek is geschreven door onze oud-voorzitter Jelleke de Nooy en verschijnt in november. We willen allemaal een betere wereld: welzijn in plaats van welvaart, werk dat betekenisvol is en voldoening geeft, gezond eten, voldoende inkomen, verbinding met je buurt en de natuur. Alleen .... we weten soms niet hoe.
Toch kan het. Het gebeurt al! 

Lees meer

Uitleg Vraag & Aanbod

VWI begint een nieuwe rubriek, zowel op de website als in de Flits: Vraag & Aanbod! Hier kan van alles aangeboden worden: stageplaatsen, een nieuwe cursus van je bedrijf, een nieuw boek enz. enz.
Wist je dat er op de website al een lijst staat met zaken die VWI-sters middels hun bedrijf aanbieden. Sta jij / jouw bedrijf er wel op? Of ken je iemand die erop zou moeten staan?
Bekijk het aanbod van andere VWI-sters eens: Aanbod VWI-sters.

Part Update VWI