Lid worden

Vijf redenen om lid te worden

Foto 6 - Lid wordenBij het VWI ontmoet je vrouwen met dezelfde achtergrond en inslag als jij, je doet er inspiratie op om nieuwe stappen te zetten in je carrière of op persoonlijk vlak, ervaringen te delen en uiteraard kun je het netwerk inzetten voor je eigen doeleinden.

reden1‘Ik vind het leuk om mijn werkervaring met die van anderen uit te wisselen. Daar kan ik ook iets mee in mijn werk’.

reden2‘Het is goed om met Wageningse vrouwen onder elkaar te discussiëren over dingen die speciaal ons bezig houden’.

reden3‘Ik voel me solidair met Wageningse vrouwen die in veel verschillende organisaties werken en met mijn lidmaatschap steun ik hen en ook mezelf’.

reden4‘Praten over (levens)loopbaanplanning, werk, werkkring en een stuk wijzer een netwerkbijeenkomst verlaten: dat geeft een heel voldaan gevoel!’

reden5‘Op zoek naar een nieuwe baan, sinds kort terug uit het buitenland… waar kan ik beter beginnen met het leggen van contacten dan bij het VWI?’

Foto 7 - lid wordenAls VWI-lid word je uitgenodigd voor alle activiteiten van het VWI, zoals het symposium en de ALV. Je kunt actief worden in een van de themagroepen of je aanmelden om het symposium mee te organiseren. Als student of net afgestudeerde kun je gratis lid worden.

Word daarom nu lid van het VWI. Vul het inschrijfformulier in of vraag meer informatie aan via het contactformulier.

Nog niet overtuigd?
Hier zijn nog meer redenen om lid te worden van het VWI!

Daarnaast ben je altijd welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen tijdens één van onze bijeenkomsten!

Gratis lidmaatschap

Het VWI-bestuur heeft besloten om studenten een gratis lidmaatschap aan te bieden, om zo verjonging van het VWI te stimuleren.

Als pas afgestudeerde is er de mogelijkheid om gedurende 1 jaar een lidmaatschap in natura te ontvangen. Als ‘tegenprestatie’ vragen we je om actief te worden in de symposiumcommissie, het bestuur of  deel te nemen in een project of te reageren op een openstaande vacature.

Ben je lid en wil je je gegevens wijzigen?

Neem dan contact op met de afdeling alumnirelaties van Wageningen University via alumni@wur.nl.

Lidmaatschap opzeggen?

Opzeggen van je lidmaatschap kan per mail (info@klv-ledenadmin.nl) ieder jaar tot 1 december. Na 1 december wordt je lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. Deze maand opzegtermijn is nodig om de opzeggingen tijdig te kunnen verwerken.

Comments are closed.