Lid worden

Vijf redenen om lid te worden

Foto 6 - Lid wordenBij het VWI ontmoet je vrouwen met dezelfde achtergrond en inslag als jij, je doet er inspiratie op om nieuwe stappen te zetten in je carrière of op persoonlijk vlak, ervaringen te delen en uiteraard kun je het netwerk inzetten voor je eigen doeleinden.

reden1‘Ik vind het leuk om mijn werkervaring met die van anderen uit te wisselen. Daar kan ik ook iets mee in mijn werk’.

reden2‘Het is goed om met Wageningse vrouwen onder elkaar te discussiëren over dingen die speciaal ons bezig houden’.

reden3‘Ik voel me solidair met Wageningse vrouwen die in veel verschillende organisaties werken en met mijn lidmaatschap steun ik hen en ook mezelf’.

reden4‘Praten over (levens)loopbaanplanning, werk, werkkring en een stuk wijzer een netwerkbijeenkomst verlaten: dat geeft een heel voldaan gevoel!’

reden5‘Op zoek naar een nieuwe baan, sinds kort terug uit het buitenland… waar kan ik beter beginnen met het leggen van contacten dan bij het VWI?’

Foto 7 - lid wordenAls VWI-lid word je uitgenodigd voor alle activiteiten van het VWI, zoals het symposium en de ALV. Je kunt actief worden in een van de themagroepen of je aanmelden om een symposium mee te organiseren. Word daarom nu lid van het VWI. Vul het inschrijfformulier (KLV-website) in of vraag meer informatie aan via een mail aan het VWI. Of kijk op onze Contactpagina.

Nog niet overtuigd?
Hier zijn nog meer redenen om lid te worden van het VWI!

Daarnaast ben je altijd welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen tijdens één van onze bijeenkomsten!

Student of pas afgestudeerd: gratis/korting

Het VWI is er ook voor jou als student of net afgestudeerde! Het VWI wil graag verjongen.

Daarom kunnen studenten een gratis lidmaatschap krijgen. Voor deelname aan het jaarlijks symposium vragen wij echter een gereduceerd tarief, in verband met de kosten van de catering.

Als pas afgestudeerde is er de mogelijkheid om gedurende 1 jaar een lidmaatschap in natura te ontvangen. Als ‘tegenprestatie’ vragen we je om actief te worden in de symposiumcommissie, het bestuur enz. Neem contact op met het bestuur.

Ben je lid en wil je je gegevens wijzigen?

Neem dan contact op met de KLV ledenadministratie: E: Joyce Bruijn, T: 070 3629247.

Lidmaatschap opzeggen?

Opzeggen van je lidmaatschap kan per mail (info@klv-ledenadmin.nl) ieder jaar tot 1 december. Na 1 december wordt je lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. Deze maand opzegtermijn is nodig om de opzeggingen tijdig te kunnen verwerken.

Comments are closed.